Sådan Hyperlink til en Destination, celle

March 7

Sådan Hyperlink til en Destination, celle

Hyperlinks hjælpe dig springe til et andet område af din side, regneark eller hjemmeside. Du kan spare tid navigere i et regneark ved at linke til en bestemt celle. Som standard vises den tekst, der indeholder hyperlinkens destination i blåt i Microsoft Excel, Open Office Calc og Google regneark. Du kan være nødvendigt at definere navnet på hyperlinktekst, afhængigt af din regnearksprogram. Når du opretter et hyperlink i Google regneark, dirigeres du til den første celle i det sammenkædede regneark.

Instruktioner

Microsoft Excel

1 Placer markøren i den celle, som hyperlinket peger.

2 Vælg fanen "Indsæt" og klik "Hyperlink" fra gruppen "Links" eller tryk på "Ctrl + K" på tastaturet. Dialogboksen "Indsæt Hyperlink" vises.

3 Vælg "Sted i dette dokument" fra "Link til" i venstre rude. Vises teksten i den markerede celle i "Tekst til at vise" tekstboks.

4 Skrive i den celle, du vil hoppe til under "Type cellereference," såsom "H5." For at vælge et regneark til hyperlinket, fremhæve de korrekte ark fra "Cellereference" under "eller vælge et sted i dette dokument."

5 Klik på "OK" for at oprette cellereferencen. Klik på hyperlinket til at teste den. Du dirigeres til celle og ark du refererer til.

Open Office Calc

6 Klik på det ark og celle, du vil hyperlink.

7 Vælg "Indsæt," "Navne" og "Definer" fra menuen til at navngive cellen. Dialogboksen "Definere navne" åbnes. Skriv et navn i feltet "Navn" og klik "OK.

8 Marker den celle, hvorfra du vil hyperlink. Vælg "Indsæt" og "Hyperlink" fra menuen eller tryk på "Ctrl + K" på tastaturet. Dialogboksen "Hyperlink" vises. Vælg "Dokument" i venstre rude.

9 Klik på knappen til højre for "Indskyde" tekstboks. Klik på plustegnet ved "Ark" at udvide den i vinduet "I måldokumentet". Vælg det ark du ønsker til hyperlink til, og klik på "Anvend". Luk vinduet for at vende tilbage til dialogboksen "Hyperlink".

10 Gå til afsnittet "Yderligere indstillinger" og Indtast den celle navn i feltet "Navn" tekst. Klik på "Anvend" og "Luk".

Google regneark

11 Klik på det ark og celle, du vil hyperlink.

12 Fremhæve website henvende i den henvende advokatstanden i web gennemser (under menuen). Tryk på "Ctrl + C" for at kopiere adressen på det aktuelle regneark.

13 Klik på den celle og ark, hvorfra du vil hyperlink. Skriv i hyperlink til celle, ved hjælp af følgende format:

= hyperlink ("URL";" tekst")

14 Erstatte "URL" med hjemmeside-adresse, du har kopieret fra adresselinjen. Hvis du vil indsætte koden, skal du trykke på "Ctrl + V" hvor "URL" vises.

15 Erstat "tekst" med den tekst, du vil vises på regnearket. Tryk på "Enter", når du har indtastet i hyperlinket. En lille boks vises under hyperlinken. Klik på linket i boksen. Det åbner i et nyt vindue.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com