Hvordan at tilslutte en DVD-afspiller til en VCR & TV

March 30

Hvordan at tilslutte en DVD-afspiller til en VCR & TV

Tilbage, når videoens var den eneste metode til at nyde hjemme video, fremstillet mange tv-selskaberne tv med videoens indbygget i dem. Dette var meget bekvem--, indtil DVD-afspilleren kom. Hvis du stadig har et TV/VCR gennemsøge, vil du være glad for at vide, at der er ingen grund til at smide det væk. Du kan faktisk tilslutte en DVD-afspiller til dit TV/VCR enhed.

Instruktioner

• Find den RCA-kabel, der fulgte inkluderet med din DVD-afspiller. Dette er en lang sort kabel med tre Farvekodede stik i hver ende.

• Matche farverne på stik den ene ende af RCA-kabel til farverne i havne i afsnittet line-out på bagsiden af DVD-afspilleren. Gul jack går til den gule videoport, det hvide stik tilsluttes den hvide venstre audio-port og de røde stik sættes i den røde højre audio-port.

• Køre anden enden af kablet til den linje i havne i ryggen (eller front afhængigt af din særlige model TV) på dit TV/VCR gennemsøge.

• Match farverne til at havne på samme måde som du gjorde på bagsiden af DVD-afspilleren. Når du gør dette, vil din DVD afspiller hooked op til dit TV/VCR gennemsøge.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com