600Hz Plasma Vs. 120 Hz LCD-

May 23

600 Hz plasma og 120 Hz LCD frekvenserne er henvisninger til 600 Hz refresh rate på en plasma-tv og 120 Hz refresh rate på en flydende - crystal display tv. Opdateringshastighed, måles i hertz, er den hastighed, hvormed kan TV skifter fra en ramme af billeder til en anden i en anden. 600 Hz er således en hurtigere opdateringshastighed end 120 Hz. Derudover har plasma-tv typisk hurtigere opdateringshastighed end LCD-tv.

Typer af Display

Plasma tv og LCD-tv,--der er klassificeret som high-definition tv til skærmopløsninger højere end ældre, analoge tv - bruge fladskærms paneler til deres elektroniske visuelle skærme. Men de adskiller sig fra hinanden i type. Plasma TV er opkaldt efter de lille celler med elektrisk opkrævet ioniserede gasser, som det bruger til at producere sine billeder. LCD TV anvender flydende krystaller; dermed præfikset "flydende - crystal display." Celler af plasma-tv er i stand til at producere billeder meget hurtigere end krystaller af LCD-tv. Dette er grunden til plasma-tv har hurtigere opdateringshastighed end LCD-tv.

Forny sats historie

På grund af deres hurtigere opdateringshastighed har plasma-tv kunnet undgå motion blur, som er en slørende effekt, der opstår, når tv'et ikke kan holde med hurtige bevægelse begivenheder. De tidligste LCD tv var særligt tilbøjelige til motion blur. Men da LCD-tv voksede i forgrunden i 2007, 60 Hz blev etableret som standard opdateringshastigheden til at slippe af med motion blur. Inden for de næste to år erstattet 120 Hz det. I 2011 er 600 Hz standard opdateringshastigheden for plasma-tv, mens 120 Hz er blevet overgået af priser såsom 240 Hz og 480 Hz.

Sammenligning

En god opdateringshastighed, især på LCD-tv, er en, der kan reducere eller eliminere Bevægelsessløring. 120 Hz opdateringshastigheden kan tilstrækkeligt udrette, gør det på 120 cyklusser pr. sekund. Det betyder, at TV'et kan skifte fra én visning af billeder til næste 120 gange i en anden. Så 600 Hz af et plasma TV er fem gange så effektive i bekæmpelse af motion blur, da det gør det med 600 cyklusser pr. sekund.

Sub Field Drive

Plasma tv, men bruge en teknologi kaldet en sub feltet drev. Det betyder at tv'et faktisk bruger en 60 Hz refresh rate, men blinker plasmaceller 10 gange med hvert billede, der vises. Således rammer 60 gange 10 blinker er 600 Hz.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com