Hvad sker der, hvis kobling & tilholderpladen er misvisende?

August 10

Drivetrains arbejde ved spinning; krumtapaksler spin, spin-transmission input skakter og det gør drivaksler, aksler og hjul. Ideelt, de bør alle spin sammen og i perfekt synkronisering, men misforholdet mellem krumtap og kobling plade vil medføre nogle dele til spin på en akse, mens andre dele fortsætter med at spinde på en anden. Symptomerne er forskellige, men problemet er let at fejl med andre spørgsmål.

Vibration

Hvis du nogensinde har taget en tilbage massager fra hinanden-- og hvem ikke har, virkelig? -- så du har set, hvordan det dybest set virker. Et massageapparat får sin bounciness fra en vægt, der er knyttet til en korte arm, som er fastgjort i dens anden ende til elektrisk motorakslen. En fejljusteret koblingslamellen vil gøre det samme i din transmission, men i dette tilfælde "vægt" er disken, kobling og "arm" er afstanden mellem midten af disken og svinghjul. Men i dette tilfælde er koblingen normalt vippes, i modsætning til at blive løftet ud af sin akse parallel med svinghjul.

Kobling snak

"Kobling snak" er, hvad der sker, når koblingen hurtigt afvisninger og slukker svinghjul, gentagne gange sensationsprægede og frigive det - dette er en kontrollampe tegn på en fejljusteret eller beskadigede kobling mekanisme eller forsynet med. I kategorien "beskadiget kobling mekanisme" har du også ting som olie eller vand i kobling materiale, forringet friktionsmateriale, en skæv eller beskadiget svinghjul. denne effekt bliver endnu mere udtalt over tid, som den skræppende kobling skader pres pladen fjedre og svækker ordentlig engagement.

Grab

Koblingen kan hoppe ganske lidt, før det endelig fange, men når det sker, det vil gøre det med en hævn. Normalt, ville din pres pladen springs skubbe kobling mod svinghjul; men når koblingen er misvisende eller cocked i en vinkel, det vil undlade at engagere indtil dens off-axis engagement levering kraft kiler plade mod svinghjul. Når det sker, vil koblingen hægte sig på svinghjul og hurtigt få fat i det i stedet for glat engagerende det.

Forkert frigivelse og nettoeffekten

Overskydende spille i kobling mekanisme, kombineret med den wedging virkning, gør koblingen vanskeligt at frigive og modulere. I sidste ende, du vinden op med en kobling, der fungerer som en tænd/sluk-knap og chattere under engagement. Fejljusteret koblingsplader er død for kobling pres pladen fjedre, throwout bærende og ofte transmission--så, hvis du har mistanke om, at et problem er under opsejling, få det behandlet før en $500 problem bliver til en $5.000 problem.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com