Tune Up specifikationerne for en 1988 3,0 L Mercruiser motor

June 28

Mercruiser 3,0 L er en 135 HK, fire-cylindret motor, der ofte er fundet i lille båd håndværk. En Mercruiser motor fra 1988 kræver regelmæssig tuning og vedligeholdelse for at holde den tilsvarende båd kører korrekt.

Batteri

Ligesom automobilklubber motorer er batteri af en marine motor afgørende for start og svar af motoren under brug. En langsom start motoren er tegnet af et batteri, der skal opkræves eller udskiftet. Hvis båden har siddet i en periode uden brug, at din lokale forhandler til at oplade batteriet. Hvis batteriet på Mercruiser 3,0 ikke er blevet udskiftet i fire eller fem år, så batteriet skal fjernes og erstattes med en nyere, identisk mærke.

Luftfilter

1988 Mercruiser 3,0 L motor er udstyret med en 2V Carb brændstofsystem. Holde luft og brændstof blandingen afbalanceret korrekt er vigtig, og ændre luftfilter regelmæssigt er et vigtigt skridt i denne procedure.

Tændrør og kabler

Tændrør og tændrør ledninger er nogle af de mest billig motordele til erstatter, men afgørende for start af motoren og konsekvent fyring. Inspicere tændrør og tilhørende ledninger for fejl og fysiske skader, at fjerne de nødvendige stik og ledninger til udskiftning.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com