2008 Toyota Tacoma bugsering specifikationer

May 27

2008 Toyota Tacoma lastbil bugsering kapacitet varierer afhængigt af model, motorstørrelse og valgte indstillinger. Toyota begyndte i 2005, tilbyder en fabrik blår pakke som en indstilling på V-6 model lastbiler. Der er også eftermarkedet muligheder for dem, der ikke ønsker at gå gennem forhandler for tilføjelse dele.

Basismodellen regelmæssige Cab

Den base Tacoma har en 2,7-liters fire-cylindret motor for både standard lastbil og PreRunner modeller. Trækkende maksimumkapacitet til begge disse lastbiler er 3.500 pund. Der er ingen fabrikken trækkende pakke, der tilbydes.

Fabrikken blår pakke

Indstillingen fabrik blår pakken består af en klasse IV hitch, transmission køligere, oliekøler, en 130-amp generator, tunge batteri og et 7-bens stik med en converter. Transmission cooler er for automatiske transmissioner kun. Kølere tillade lastbil til at køre ved en lavere temperatur, og kombineret med de større generator og batteri, aktiverer køretøj til at trække større vægt.

Adgang Cab

Adgang Cab modeller tilbyder et lille sekund-række siddepladser område, som kan foldes ud af vejen for mere lagerplads. Adgang Cab tilbydes i fire modeller med to typer motorer. Basismodel og PreRunner med en 2,7-liters fire-cylindret motor har maksimalt bugsering kapacitet på 3.500 pund. PreRunner og andre V-6 modeller, der har en 4.0-liters V-6 motor har en maksimal trækkraft 6.500 pounds. Forskellen skyldes indstillingen fabriksinstallerede blår pakke. X-Runner er den eneste undtagelse; selv om det har en 4.0-liters V-6 motor, har den en maksimal blår rating 3.500 pund.

Double Cab

Double Cab modeller har to rækker af full-size siddepladser, og har kun én motor konfiguration. Om det er PreRunner eller V-6 modellen, alle kommer med 4-liters V-6 motor. Maksimal blår rating for disse lastbiler er 6.500 pounds, med pakken blår. Uden pakken er rating 3.500 pund.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com