Sådan Fix varmelegeme kernen i en 1992 Chevrolet Blazer

April 2

Varmelegeme kernen i din Chevrolet Blazer ligner meget radiatoren, bortset fra at det er meget mindre. Som væske passerer gennem rør i ovnen, bringer det varmen til kabinen, der cirkuleres ved hjælp af en blæser system. Hvis du ikke skylle motorens kølesystem med jævne mellemrum, kan blive tilstoppet varmer kerne. Hvis den når dette punkt, skal du erstatte varmer kernen. Ligeledes, hvis din vandvarmer core forringes og begynder at lække, du skal erstatte det så godt.

Instruktioner

• Åbne ventilen i bunden af køleren og afløb motorens kølevæske i gryden, afløb. Fjerne den negative kabel fra batteriet ved hjælp af en skruenøgle til at løsne den terminal møtrik.

• Afbryde varmelegeme slanger med skruetrækkeren til at løsne klemmerne hvor de forbinder med firewall'en. Sæt varmelegeme core rør med en klud eller noget lignende til at holde væske fra at køre på gulvet af din Blazer.

• Fjern skruerne fra varmelegeme core kabinettet ved hjælp af en skruetrækker og træk dækslet ud fra under stregen. Fjern beslagene fra hver side af varmelegeme kernen ved hjælp af en skruenøgle til at fjerne boltene. Trække varmelegeme core ned og ud fra under stregen.

• Sætte den nye opvarmningsanlægget kerne i stedet for det gamle. Sikre monteringsbeslagene ved at spænde boltene med Skruenøglen. Sæt bagcoveret på varmelegeme core kabinettet og spænd skruerne med skruetrækkeren.

• Refill radiator og reservoir med motorens kølevæske. Tilslutte batteriet terminal og spænd den med skruenøgle. Start Blazer og check for utætheder inden for og ud af køretøjet.

Tips & advarsler

  • Hvis du holder motorens kølevæske ren, kan du genbruge den, når projektet er afsluttet.
  • Husholdningernes kæledyr finde motorens kølevæske at være sød. De vil drikke det, hvis de har adgang, og tilstrækkelige mængder kan være dødelig. Holde motorens kølevæske utilgængeligt for dyr og ikke dræne det til jorden.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com