Sådan får du bedre Cell modtagelse inde

October 28

Sådan får du bedre Cell modtagelse inde

Det kan være utroligt frustrerende at have et opkald afbrudt af dårlig modtagelse, eller værre, ikke være i stand til at foretage opkaldet i første omgang. Hvis der er simpelthen ikke en mobiltelefon tårn i dit sted, tage du sandsynligvis ikke konkrete skridt til at få modtagelse. Men disse trin kan hjælpe dig med at forbedre hvad lille reception du har.

Instruktioner

Få bedre modtagelse

• Hvis din telefon har en antenne, Sørg for det er trukket helt ud. Hvis antennen er brudt eller bøjet, skal du tage telefonen til din udbyder at få det erstattet.

• Hvis telefonen ikke har en antenne, har det sandsynligvis et bestemt område, hvor trådløse signaler modtages. Du kan finde ud af, hvor dette område er ved at kigge på din telefon manuelt, eller telefonen kan have en gennemsigtig mærkat på området for at identificere den. Vær sikker på ikke at røre eller blokere dette område, mens du taler i telefon.

• For at sikre, at du vil få modtagelse i din faste bopæl, Sørg for der er mobilmaster i dit område. Cellreception.com giver dig mulighed at søge efter mobiltelefontårne i dit postnummer og find ud af hvilke udbydere, de tilhører.

Tips & advarsler

  • Sørg for din telefons lyden er skruet op for at kunne høre godt under telefonopkald.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com