Palm Pilot M130 fejlfinding

February 19

Palm Pilot M130 er en handheld transportabel digital assistent udgivet i 2002. M130 har en stor kolorere LCD raster og 8 MB hukommelse til at gemme oplysninger om kontaktpersoner, kalenderelementer og noter. Bruge Palm OS 4.1, er M130 kompatibel med både Windows og Apple computere for nem tilslutning.

Blank skærm

Du kan finde M130 skærmen ikke viser noget, når du forsøger at bruge enheden. Skærmen kan være tomt for flere grunde, og du bør forsøge følgende rettelser til at få det tilbage til orden.

Første, trykke på en af knapperne program at se, om enheden er i strømbesparende tilstand. M130 vil slukke af sig selv hvis du ikke betjener det for en vis mængde tid. Du kan ændre mængden af tid, det tager før den strømbesparende tilstand tændes i menuen "Generelle indstillinger". Klik på menupunktet "Auto-off" og ændre mængden af gang i den "Auto-sluk efter:" menu. Du kan vælge mellem 30 sekunder, 1 minut, 2 minutter eller 3 minutter.

Kontroller dernæst, at kontrasten har været vendt hele vejen. Tryk på ikonet "Kontrast" beliggende i skriveområdet del af M130 placeret under skærmen. Ikonet "Kontrast" er en cirkel, som er halv sort og halvt hvid. Hvis boksen "Kontrast" vises på skærmen, holde op på rulleknappen, indtil skærmen lysere.

Hvis du bragt til M130 fra et koldt sted til et varmt sted, vente på enheden for at nå stuetemperatur før du prøver at bruge enheden. Kondens kan danne og påvirke enheden, hvis det er udsat for kulde og flyttede derefter til et varmt sted.

Prøv at oplade M130 hvis skærmen er stadig tom.

Når ingen af ovenstående trin fungerer, skal du nulstille din enhed.

Nulstille

M130 giver brugerne til at nulstille deres enhed en fejl ikke kan slettes fra enheden. Der er to Nulstil indstillinger for enheden: bløde og hårde. En blød nulstilling er lig reboote en computer. Enheden vil klare nogen af de fejl, der forårsager det fungerer korrekt. Du vil ikke miste nogen data med en blød nulstilling. Hvis du vil udføre en blød nulstilling, stick slutningen af en papirclips i "RESET" hullet på bagsiden af M130 at trykke på knappen "RESET".

Hårde nulstiller returnerer enheden til fabriksindstillingerne. Alle data på din M130 vil blive slettet. På grund af dette, skal du udføre en hard reset, hvis alle de andre fejlfindingstrin ikke har arbejdet. Hvis du vil udføre en hard reset, hold afbryderknappen på forsiden af M130 og tryk på knappen "RESET" på bagsiden af enheden. Når den "Håndflade drevet" logo vises på displayet, give slip på power-knappen. Tryk op på rulleknappen for at bekræfte den skrap reset.

Hukommelse fuld

M130 har en begrænset mængde af hukommelse, og hvis du gemmer en betydelig mængde af data og programmer på din enhed, kan du få en advarsel om at lade dig vide hukommelsen er fuld. Når fuld, vil du ikke kunne gemme flere data til enheden. Du kan gendanne opbevaringsplads ved at slette poster fra bogens dato, to-do lister eller eventuelle notater, men de mest betydningsfulde hukommelse recovery opstår, når du slette programmer. Se gennem din programliste og se om der er nogen, som du sjældent eller aldrig bruger. Hvis du ikke forudse behov for disse programmer, skal du slette dem fra M130 til at gemme hukommelse.

Hvis du vil slette et program, skal du trykke på ikonet "Ansøgning", "Menu"-ikonet, "App" og "Slet." En liste over alle dine programmer vises på skærmen. Tryk på nogen af de programmer, du ikke længere ønsker og tryk på "Slet." Når bedt om at bekræfte sletningen, skal du trykke "Ja" og derefter "gjort."


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com