Hvordan man kan spare Desktop tapet

April 8

Hvordan man kan spare Desktop tapet

Når du installerer eller angive en baggrund til skrivebordet på Windows Vista/Windows 7, kan du ikke kender den placering, hvor billedet er gemt. Hvis du vil gemme en desktop baggrund til en anden placering på din harddisk, skal du først søge efter det ved hjælp af dets filnavn. Du kan også bruge den samme metode til at søge efter desktop baggrunde, der kommer pre-installeret med Windows Vista og Windows 7.

Instruktioner

1 Højreklik på Windows Vista/Windows 7-skrivebordet og vælge indstillingen mærket "Personalisering" på rullemenuen.

2 Klik på indstillingen, mærket "Desktop baggrund" i bunden af vinduet "Personlige indstillinger", til at åbne et vindue, hvor du kan få vist de baggrunde, der er installeret på computeren.

3 Peg musen på tapet, du vil gemme. Et lille pop-up-boks vil vise dig navnet på tapetet. For eksempel, er standard Vinduer 7 tapetet navngivet som "img0."

4 Dobbeltklik på ikonet "Computer" på Windows Vista/Windows 7-skrivebordet for at åbne vinduet Windows Stifinder.

5 Dobbeltklik på ikonet for den partition, hvor din kopi af Windows er installeret, og skriv navnet på tapetet i søgefeltet i vinduet Windows Stifinder.

6 Højreklik på det søgeresultat, der kommer op og vælg "Kopier". Brug Windows Stifinder, gå til en anden placering på din harddisk. Højreklik og klik derefter på "Indsæt" for at gemme en kopi af tapet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com