Hvor hen til forhøje den hukommelse tildelt af Java Virtual Machine

September 20

Hvor hen til forhøje den hukommelse tildelt af Java Virtual Machine

Kompileret Java kode (bytecode) er ikke direkte eksekverbare på nogen praktisk computerarkitektur. I stedet et program kaldet Java Virtual Machine (JVM) fortolker bytecode og oversætter dynamisk det til vejledning af den særlige arkitektur hvor JVM kører. Versioner af JVM er tilgængelige for alle moderne operativsystemer. Du kan kontrollere mængden systemhukommelse JVM bruger på dit system.

Instruktioner

1 Klik på knappen "Start", og skriv derefter "run" i den ransage boks. Klik på linket "Kør", skriv "cmd" og tryk på "Enter" for at åbne et kommandovindue.

2 Ændre den aktuelle mappe i kommando-shell'en til mappen hvor din ansøgning bytecode er gemt, som i følgende eksempel:

C:

CD "C:\Documents and Settings\franco\java"

Erstatte "C:\Documents og Settings\franco\java" af den fulde sti til den mappe, hvor programmet bytecode er gemt og "C:" brev betegnelse af det tilsvarende drev. Tryk på "Enter" efter hver enkelt linje.

3 Lancere JVM for at køre din ansøgning samtidig øge standardstørrelsen af hukommelse tildeling pool, som i følgende kommando:

Java-Xms4MB-Xmx128MB myApp.class myArg

Erstatte "4" ved den ønskede hukommelse tildeling pool har oprindelige størrelse (i megabyte; standard er 2), "128" af den maksimale størrelse for hukommelse tildeling pool (også i megabyte; standard er 64), "myApp.class" af navnet på din vigtigste klasse og "myArg" af nogen argumenter, du ønsker at videregive til din ansøgning. Tryk på "Enter." JVM vil begynde at køre dit program mens du bruger den hukommelseskonfiguration, du har angivet med parameterne Xms og Xmx.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com