Hvordan man bruger en antenne til High-Definition-signaler

April 25

Hvordan man bruger en antenne til High-Definition-signaler

Siden 2009 skifte til digitalt signal formatering af tv-radiospredningsorganer, er mange forbrugere blevet fejlinformeret om typerne af signaler deres gamle antenner modtager. Tv-antenner blev designet til at opfange alle typer af radiofrekvens (RF) signaler. Dette omfatter specifikt analoge, digitale, standard-definition og high-definition-signaler. I fortiden, blev antenner ikke markedsført som "HD-Ready" fordi signalet ikke var udbredt af tv-stationer. Den eneste nøgle til oplåsning high-definition programmering er korrekt installation af din TV-antenne.

Instruktioner

• Installere din antenne udendørs. Din antenne er ikke signal-specifikke. Det vil afhente alle signaler ligeligt og overføre dem til dit fjernsyn til forarbejdning. Signalstyrken er formindsket, når de konkurrerer med husholdningsapparater, mobiltelefon og Internet signaler.

• Installere din antenne ovenfor roofline eller dit hjem og de omkringliggende bygninger. Den optimale højde for installation er 4 fod over trætag eller 10 fod over et metal tag. Dette vil sikre, at antennens ydeevne ikke er tabt på grund af blokeret eller reflekterede signaler.

• Peg din retningsbestemt antenne direkte på tv-tårnet på den station, du ønsker at se. Websteder som AntennaWeb.com eller TVFool.com tilbyder værktøjer til at finde den nøjagtige placering af hver udsendelse tårn i nærheden af din specifikke adresse. Bruge et kompas til at pege din antenne præcist på tårnet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com