Hvordan er et tv-Signal overførte & modtaget?

September 28

Over-the-Air (antenne)

Lokale tv-stationer sender digital programmering gennem over-the-air digitale radiosignaler. Signalerne er strålede fra en af stationens senderen tårne og modtaget af den digitale antenne. Antennen relæer signal for afkodning langs koaksialkabel til enten modtagerboksen digitalt TV (DTV), eller direkte til dit TV – hvis dit TV har en indre DTV converter.

Satellit

Satellit TV-stationer stråle programmering ned fra satellitter, der kredser om jorden i en højde af ca 22,300 miles. Disse geostationære satellitter kredsløb om jorden omkring 0 grader bredde, hvilket gør deres kredsløb vises stationære fra jorden og også gør det muligt for parabolantenner til at låse op på en satellit. Satellitten er justeret og låst på satellit til at modtage den det er C, Ku, og Ka radio bands--som er senere omdannet til lyd og video af din receiver inde.

Kabel

Tv-selskaber rundt om i landet uploade deres programmering til satellitter, der kredser om jorden, og udarbejdelse af kanaler er strålede ned til kabel-selskab parabolantenne. Selskabet udsender derefter broadcasts kompilering--kombineret med din lokale kanaler--i et komprimeret digitalt format til hjem af abonnenter via hundredvis af miles af fiber optisk og koaksial kabel.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com