Hvordan du ændrer planer om en AT&T Go telefon

December 29

Hvordan du ændrer planer om en AT&T Go telefon

AT & T kunder er begrænset i indstillinger, når du skifter fra en forudbetalt kontrakt til en efterbetalte kontrakt. Hvis du vil skifte din nu kontrakt til en traditionel efterbetalte kontrakt, skal du besøge en AT & T butik.

Hvordan du ændrer prisoversigt

Hvis du ønsker at ændre en forudbetalt service til en efterbetalte konto, skal du opfylde kravene i en efterbetalte service. Ændre en forudbetalt service til en efterbetalte kontrakt skal finde sted på en AT & T butik.

Credit Check

En butik repræsentant gennemfører en kredit check og et depositum kan være nødvendigt at aktivere tjenesten. Hvis der er et depositum, skal du betale det fulde før aktivering af din konto.

Restbeløbet

Den resterende saldo på den forudbetalte konto vil videresende efterbetalte konto, forudsat at du holder det samme nummer. Enhver ubrugt forudbetalte kort er ikke refunderes og overdrages til din efterbetalte konto.

Telefon

Du telefon skal være opdateret og kompatibel med det aktuelle GSM-systemet. Du kan købe en ny telefon på en AT & T butik. Telefon rabatter er tilgængelige, hvis du er villig til at forpligte sig til en to-årig kontrakt.

Yderligere gebyrer

AT & T opkræver en én-gang-gebyr på $18 og føjer den til din konto. Din nye konto kan kræve en to-årig kontrakt som betingelse for din tjeneste.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com