Hvordan henter du en Realm på spil "World of Warcraft" når du først begynder at spille?

August 14

Online spil "World of Warcraft" gør det muligt at bekæmpe monstre og fuldføre quests i den fiktive verden af Azeroth. Azeroth er, hvor du vil spille sammen med spillere fra hele verden. Mens der kan være mange spillere logget ind i spillet på et givet tidspunkt, for at forhindre masse af spillere fra overbelastning din computer, er spillet verden opdelt i mange identiske riger. Når du vælger dit rige, kan de tegn, som du opretter kun komme ind i spillet og interagere med andre tegn i dette rige.

Instruktioner

1 Dobbeltklik på ikonet "World of Warcraft" spil for at starte spil løfteraket. Klik på knappen "Afspil", når det lyser op i din løfteraket til at starte spillet.

2 Indtast din Battle.net e-mail adresse og adgangskode i de tomme felter på spillets destinationsside. Tryk på "Log ind" for at fortsætte. Vises et lille vindue giver dig et forslag til hvilke realm spillet mener du skal spille på.

3 Klik på "Andre riger" for at få adgang til en liste over alle tilgængelige riger. Klik på den fane, der svarer til din aktuelle område i verden, i bunden af vinduet rige udvalg.

4 Klik på "Type" i toppen af vinduet rige udvalg at sortere riger af type. "Normal" betyder, at spillet spilles med standard indstillinger. "PVP" betyder, at spillere på den modsatte fraktion kan dræbe dig, mens du er ude i spillets verden. "RP" står for "Rollespil" og betyder, at tegn på disse riger, opfordres til at tale i karakter. Anakronistiske navne kan desuden ikke accepteres på disse riger. "RPPVP" riger er både "RP" og "PVP."

5 Vælg "Befolkning" i toppen af vinduet rige udvalg at sortere riger af hvor mange spillere i øjeblikket ved hjælp af riget. På "Lav" og "Medium" riger, bør du have nogen problemer, logge ind, men du kan have problemer at finde andre spillere på visse tidspunkter af dagen. På "Høj" og "Fuld" riger, du kan nogle gange nødt til at vente i kø for at komme ind i spillets verden, men din karakter skal altid have en person i nærheden i spillet.

6 Klik på navnet på den rige, der opfylder dine personlige specifikationer og klik på "Okay." Hvis du vælger en "Fuld" realm, skal du trykke på "Ja" for at bekræfte dit valg.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com