Udvide det virtuelle tastatur på en BlackBerry fakkel

July 31

Udvide det virtuelle tastatur på en BlackBerry fakkel

BlackBerrys linje af fakkel smartphones,--som omfatter Torch 9860, 9850 og 9810--bevarer virksomhedens fokus på business og produktivitet software samtidig tilføjer ekstra vægt på sociale medier integration. Samtlige fakkel modeller har et virtuelt tastatur tilgængeligt via touchscreen samt en slide-out fysisk tastatur. Hvis du vælger for at bruge det virtuelle tastatur, kan du maksimere tastaturet på skærmen fast ejendom i bare et par skridt.

Instruktioner

• Åbne menuen Indstillinger på startskærmen på din BlackBerry fakkel.

• Vælg "At skrive og sprog" fra menuen Indstillinger og vælge "Tastaturet."

• Ændre "Portræt tastaturtype", så telefonen er indstillet til at bruge landskab som standard. Det betyder, at du skal altid bruge det virtuelle tastatur mens holde telefonen vandret i stedet for vertikalt, udvide størrelsen af tastaturet betydeligt. På en Torch 9850 og 9860 forstørrer denne tastaturets bredde fra mindre end 2 inches til omkring 3,7 inches, og omkring 3,2 inches på den fakkel 9810.

Tips & advarsler

  • Hvis du har brug for yderligere hjælp med din Torch smartphone, kontakt BlackBerry support på 1-877-552-5532. Kunde servicelinje er åben 24 timer i døgnet, syv dage om ugen.
  • Processen for at ændre eller udvide touch screen tastatur kan ændre som BlackBerry fortsætter med at opdatere sit operativsystem og smartphones.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com