Sådan Stop Cell Phone chikane

April 12

Sådan Stop Cell Phone chikane

Cell phone chikane er ulovligt i alle 50 amerikanske stater. Ikke alene er det irriterende, men uønskede opkald også brænde op på minutter til rådighed i en mobiltelefon plan, hvilket resulterer i mistede kaldende tid og spildte penge. De fleste stater definere telefon chikane som en obskøn kommunikation eller nogen verbal eller tekstbesked truer med fysisk skade. Hensigten er også nødvendigt at etablere en kriminel klage af chikane, enten gentagne ved kald eller specifikke trusler i et enkelt opkald. Heldigvis er der flere muligheder for at stoppe chikanerende celle telefonopkald, op til og inklusive sagsanlæg.

Instruktioner

Sådan Stop Cell Phone chikane

• Bloker uønsket indgående opkald ved at indtaste opkalderens telefonnummer, herunder områdenummeret, i din mobiltelefon opkald-blok funktion. Fremgangsmåden varierer med mobiltelefon-modeller, men involverer typisk ruller hen til "selektive opkald blok" og trykke "enter".

• Betænkningen truende og uanstændigt opkald eller SMS-beskeder til politiet, så opkaldene kan spores hvis harasser bruger en opkalds-ID blokeringsfunktion.

• Gem enhver chikanerende voice mail eller SMS-beskeder til brug som bevis.

• Indsende en skriftlig rapport med politiet at indlede efterforskning og sikre en stævning for telefonselskab, som kan kræve formelle juridiske tjeneste til at frigive oplysninger om en opkalds-id.

• Stop generende salg opkald ved at registrere dit telefonnummer med nationale Do ikke kalde registreringsdatabasen (i https://www.donotcall.gov/default.aspx), som vil mindske og eventuelt eliminere selv telemarketing opkald. Registrering er gratis, udløber ikke, og kan gøres til hver telefonnummer du har.

• Indsende en klage til Federal Communications Commission via e-mail ([email protected]) eller online på www.fcc.gov/cgb/complaints.html.

Tips & advarsler

  • Gæld samlere og visse nonprofit telemarketingfolk er undtaget fra føderale kald ikke love.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com