Hvorfor er min iPod Mini fryse min Computer mens opdatering?

April 2

IPod mini kan kun opdateres med ny software ved at synkronisere enheden med iTunes på din computer. Ligeledes bruges iTunes til at opdatere iPod mini med nye sange. Hvis computeren fryser konsekvent, når du forsøger at opdatere iPod, er det mest sandsynligt, at ikke nok korttidshukommelsen er tilgængelige.

Ikke nok hukommelse

Computere er udstyret med en begrænset mængde RAM, eller tilfældig adgang hukommelse. RAM er ansvarlig for forvaltningen af den kortsigtede hukommelse på en computer, og hvis for mange programmer der kører på et givet tidspunkt, computeren eller en af dens programmer kan fryse. For at eliminere problemet, enten købe og installere mere RAM i computeren, eller Luk alle andre programmer, før du forsøger at opdatere din iPod mini i iTunes.

Forældede iTunes

Hvis du kører en version af iTunes, som er forældet, kan det ikke kunne håndtere opdatering til din iPod mini, fordi det ikke er udstyret til at læse den. Kontrol for at se, hvis en ny version af iTunes er tilgængelig kun tager et øjeblik. Klik på fanen "Hjælp" øverst på din iTunes-vinduet og vælge "Check for Update." Hvis der findes en ny version af iTunes, vil du blive bedt om af et pop-up-vindue til at hente og installere den.

Beskadigede filer

Hvis du ikke opdaterer din iPod mini software, men snarere synkronisering ny musik til enheden, kan en beskadiget musikfil forårsage iTunes til at fryse midtvejs sync opdatering. For at afgøre, hvilke af dine musikfiler er beskadiget, skal du genstarte iTunes og klik derefter på hver fil, du vil synkronisere individuelt. Hvis en sang ikke afspilles eller fryser iTunes, skal du slette den fra biblioteket.

Fejlfinding

Hvis alt andet fejler, skal afinstallere og derefter geninstallere iTunes på din computer afhjælpe de fleste problemer med frysning. Når en iPod absolut ikke vil opdatere uden at fryse din computer, kan du godkende en anden computer til at arbejde med din enhed. Når anden computeren er autoriseret, komplet iPod mini softwareopdatering.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com