Hvordan du udskifter en hoved pakning på en 2005 Civic

November 11

"En blæst toppakning." Disse ord, og den ledsagende reparationsdele og lønomkostninger, er isen til det varm hjertet af enhver 2005 Civic ejer. Denne irriterende toppakning er så tæt på hjertet af motoren. Reparere eventuelle toppakning er ikke nogen lille opgave, men det kan ske. Denne reparation kræver fjernelse af topstykket, et kompliceret og teknisk procedure – dermed den høje reparationsomkostninger i butikken. Hvis du er villig til at erstatte din egen toppakning, kan du spare betydelige penge ved at fjerne lønomkostninger.

Instruktioner

Fjernelse af topstykket

• Afbryde negative batterikabel. Find radiator bundproppen og dræne frostvæske. Afløb motorolie.

• Afbryd straks stede omkring ventildæksel følere. Label hver afbrudt ledning samt det punkt du afbrudt det fra, så de bliver let at tilslutte igen senere. Fjern tændrøret ledninger.

• Fjern hele plast luft indtag og filter samling. Fjern eventuelle kølervæske slanger i nærheden topstykket. Afbryde EGR forsyning rør fra udstødningsmanifold og på EGR ventil. Forsigtigt fjerne andre følere tilsluttet indsugningsmanifolden.

• Unbolt udstødningsmanifold fra topstykket og fra hvor det slutter sig til udstødning kronrør. Efter alle sensorer og vakuumrør er afbrudt fra indsugningsmanifold, unbolt og fjerne indsugningsmanifold så godt.

• Fjerne de øvre og nedre timing bælte dækker.

• Fjern dækslet til topstykke. Henvise til et hoved bolt sekvensdiagram, og løsne de hoved bolte i omvendt rækkefølge. Efter lempelse, helt fjerne hoved bolte.

• Fjern topstykket. Du kan have til at lirke topstykket løs. Dette opnås bedst ved at køre en flad skruetrækker eller andre kile mellem topstykket og motorblokken.

Installation af nye hoved-pakning

• Skrab alle resterende dele af den gamle toppakning fra motorblokken og topstykket. Bruge en flad razor. Ikke gouge metal. Sprøjte ud af blokken og hoved med dele renere (bremse dele renere fungerer godt for dette). Hvis snavs falder ind i cylindrene, rense det ud med en shop klud eller køkkenrulle.

• Placer den nye toppakning på motorblokken. Det vil kun passe én måde. Sørg for det er ren og korrekt passer alle olie og kølevæske passager. Selv de mest velrenommerede dele butik kan gøre en fejl og sælge den forkerte del fra tid til anden, og det er et job du absolut ikke ønsker at gøre to gange.

• Kontrollere topstykke omhyggeligt for revner. En blæst toppakning kan forårsage overophedning og hoved revner eller vridning. Læg en lineal på tværs af topstykke til at kontrollere, om vridning. Bunden af topstykke bør falder i en perfekt plan. Se afsnittet advarsler nedenfor.

• Placer topstykket tilbage over ny toppakning. Være meget blid--rive den ny toppakning vil få det til at mislykkes (og dette er en opgave du ikke ønsker at gøre igen).

• Coat nyt topstykke bolte med olie, og finger-spænd alle 10 af dem.

• Stramme topstykke bolte til den korrekte drejningsmoment i en multi-trins proces. Find de korrekte drejningsmoment tal for din motor. De fleste 2005 samfundsfag kom med D17 serien motorer. Motor typenummer er stemplet på den øverste del af motorblokken. Krydshenvisning motor type antallet af dit køretøj med et drejningsmoment tal reference til at sikre, at du bruger det korrekte drejningsmoment tal. Hvis der findes mere end ét drejningsmoment tal, spænd alle bolte til først figur først, derefter alle til den anden figur, og så videre indtil du når det højeste drejningsmoment tal. Hoved bolte skal skærpes i den korrekte rækkefølge at sikre korrekt forsegling af Toppakning og forhindre topstykke vridning.

Gensamling

• Sørg for, at krumtappen og knastaksel remskive er justeret til top dead center (TDC). Geninstallere tandremmen.

• Vende tåre ned ovenstående instruktioner for at samle den øverste del af motoren.

• Fylde køleren. Skift oliefilter og fylde motorolie til det korrekte niveau.

• Starte bilen og gør det muligt at køre i flere minutter. Efter et par minutter, check radiator væskeniveau--det kan falde som væske fylder alle kølervæske passager i motorblokken.

Tips & advarsler

  • Hvis du kan forhindre, at tandremmen glider ud af sted på krumtapakslen remskive, vil du ikke nødt til at fjerne dækslet lavere timing bælte. Dette er en meget følsom procedure. Mark tandremmen og knastaksel trisse; derefter fjerne tandremmen. Hold spændingen i en opadgående retning på tandremmen og suspendere det i position med klemmer eller ledninger. Under genmontering, sikre at tandremmen ikke glide fra sin position på krumtapakslen remskive og at du placere det præcis som det var på knastaksel. Du kan have til at rotere knastaksel for at sikre korrekt justering.
  • Din Honda kan producere hvid røg fra udstødningsrør for op til 15 minutter, når du kører bil for første gang. Dette er på grund af radiator væske i udstødningssystemet, et fælles symptom på mislykkede hoved pakninger.
  • Hvis du har mistanke om radiator væske ligeledes rende ind i olie (angivet af olie i udseende ligner chokolademælk, eller høj oliestand før dræning motorolie), er det en god ide at ændre din olie igen efter at have kørt ca 150 miles. Der kan være vand restkoncentrationer i olie. Du kan også købe olie tilsætningsstoffer, der vil kunne neutralisere vand i motorolie.
  • Hvis din Motor overophedet på grund af blæst toppakning, kan topstykke blive skæv. Selv mindre vridning af topstykke vil forårsage gentagne svigt i toppakning. Det er en god idé at have dit topstykke, igen dukkede op. De fleste maskinværksteder og nogle bilværksteder yde denne service. De vil som regel også rense ud topstykke, for dig, at samle den øverste motor en langt mere behagelig opgave.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com