Canon PIXMA MP160 blæk Refill instruktioner

November 24

Canon PIXMA MP160 har mulighed for at udskrive både i både sort og fuld farve på grund af dens separat sort blæk og tri-farve blækpatroner. Genopfyldning blæk selv vil koste mindre end at betale for helt nye patroner eller købe blækpatroner et selskab har genopfyldes. Instruktioner til at genopfylde de to forskellige patroner er stort set ens. Før du begynder at genopfyldning af en blækpatron, skal du vælge en placering som en garage, hvor du kan spilde blæk på gulvet og det vil ikke skade.

Instruktioner

Sort blæk Refill

1 Placere patronen, etiketten side op, på en stak papir håndklæder. Sat på beskyttende handsker til at holde hænderne fra at blive plettet.

2 Brug tommelfingeren drill for at lave et hul i dimple lige under den store "B" på den blækpatron etiket. Placere spidsen af sprøjten i sort blæk flasken og derefter trække stemplet op til fyld sprøjten med 20 ml blæk.

3 Indsætter de hul du har lavet i patronen i sprøjten tip og meget langsomt Tryk ned på den sprøjte stemplet til at injicere blækket i patronen. Stop at trykke stemplet og vente mindst fem minutter, hvis nogen blæk begynder at komme ud af hullet i patronen.

4 Fjern sprøjten, når den er tom og brug et stykke køkkenrulle til at tørre væk eventuelle spildt blæk fra toppen af patronen. Placer patronen i printeren, derefter køre skrivehovedet rengøring nytte op til tre gange. Hvis det er muligt, tillade patron sidde natten over i printeren før du bruger printeren.

Farve blæk Refill

5 Placer kassetten på en stak papir håndklæder, og sætte på nogle beskyttende handsker. Skrælle den patron etiket fra toppen af patronen.

6 Brug tommelfingeren drill for at forstørre de tre små huller i patronen. Udfylde tre sprøjter med 6 milliliter af cyan, magenta og gul blæk.

7 Placere patronen, så lone hullet sidder på siden længst væk fra dig. Injicere den magenta blæk ind i hullet længst væk fra dig, den cyan blæk ind i hullet på venstre og den gule blæk ind i hullet på højre. Skubbe stemplet for hver sprøjte langsomt til at forhindre, at blækket fyldt ud af patronen.

8 Tørre væk håndskrift, som spildt eller overløb ved hjælp af en køkkenrulle. Placere patronen, uden etiket, ind i printeren og køre skrivehovedet rengøring nytte op til tre gange. Tillad patron til at sidde i printeren natten over, hvis det er muligt, før du bruger printeren.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com