Hvordan til at brænde MDF & MDS filer

February 27

Ordet "burn," når det kommer til computere, henviser til at skrive filer til en CD. Tomme cd'er kan rumme alle forskellige filer, herunder MDF og MDS formater. Disse formater anvendes af programmet "alkohol 120%" til at danne hvad der kaldes en "virtuelle CD". Det betyder, at disse filer kan bruges til at kopiere oplysninger på en CD og derefter bruge cd'en på din computer uden faktisk at have en fysisk kopi af den. Men nogle gange kan det være nødvendigt at overføre disse filer til en anden computer, og at gøre det, det ville hjælpe at brænde, eller overføre dem til en tom CD.

Instruktioner

1 Gå til et websted, der har en CD-brænding program til rådighed for download. Et eksempel ville være "Deep Burner" (Se ressourcer).

2 Klik på download link en gang vises på webstedet indtil download-vindue. Det bør have en knap mærket "Gem fil". Klik på, at begynde at downloade installationsfilen.

3 Find filen på din computer. Det bør være i din desktop eller "Mine Downloads" mappe. Dobbeltklik på filen for at starte installationen, hvilket indebærer at vælge en mappe.

4 Aktivere programmet CD, efter den er installeret. Du kan gøre dette ved at dobbeltklikke på genvejen, der skulle nu være på skrivebordet. Der vises et lille vindue, når du starter programmet. Vælg "Opret data CD/DVD" og derefter hit "Næste".

5 Klik på "Næste" endnu en gang i det næste vindue, som vil bede om en "multisession". Du kan vælge, om du ønsker en eller ej, men det ikke er nødvendigt, og har kun at gøre med, hvis du vil brænde cd'en igen.

6 Højreklik på feltet under "Navn" i hovedskærmen. Vælg "Tilføj fil". Find MDF filen og dobbeltklik på den for at føje den til projektet. Gøre det samme med MDS fil. Klik på ikonet øverst på den farvede CD, som vil læse "Brænd Disk". Du vil nu være i stand til at klikke på knappen markeret "Brænde" i nederste højre hjørne til at begynde at brænde filerne.

Tips & advarsler

  • Et program som "alkohol 120%" vil være behov for at læse og bruge filerne MDF og MDS.
  • Kontroller, at du tilføjer en tom CD til dit drev, før du begynder at brænde.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com