Sådan Download & installere tapet på iPod Touch fra Cydia

October 10

Et fængsel brudt iPod Touch har evnen til at køre Cydia, som er en ansøgning lager svarende til App Store for programmer, der ikke er godkendt til at være tilgængelige i App Store. Blandt tusindvis af apps blevet Winterboard standardapplikationen for theming formål. Med Winterboard, kan brugerne ændre knapper, ikoner, farverne på sikkerhedsstatuslinjen, dock størrelser, og endda downloade og installere tilgængelige tapet.

Instruktioner

• Tryk på "Cydia" app iPod startskærmen. Tryk på "Søg" ikonet i bunden, og skriv "Winterboard" i input-feltet.

• Tryk på posten "Winterboard" og tryk på "Installer" knappen øverst højre hjørne af vinduet. Tryk "Bekræft" og vente på enheden for at afslutte installationen app. Du skal muligvis genstarte din enhed til at fuldføre installationen, hvis du bliver bedt om.

• Genåbne "Cydia" og tryk på ikonet "Sektioner". Rul ned til "Temaer (tapet)" og finde og installere wallpapers du ønsker.

• Anvende tapet ved at åbne Winterboard og rørende navnet på den baggrund, du vil aktivere. Der vises en markering for at lade dig vide, det er blevet valgt. Når først færdig, tryk på "Respring" knappen for at aktivere den nye tapet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com