Hvordan virker hybridbil?

August 10

Hvordan virker hybridbil?

Oversigt

Hvordan virker hybridbil?

Grundlæggende

En hybrid bil virker er fundet ved at have to kooperative drivsystemer. Alle elektriske hybridbiler har en forbrændingsmotor, ligesom en konventionel bil gør, men de har også en stor batteri pack og elektromotor. Men der er tre versioner af denne form for hybrid teknologi, og i hver de to kilder til magt samarbejde forskelligt.

Regenerativ bremsning

De fleste hybrider har regenerativ bremsning. Dette er en mekanisme, der konverterer en del af energien fra bremse og standse køretøjet til elektricitet, som sendes til batteriet.

Parallel hybrider

Også kendt som en råolie brændstof motor bistand hybrid, disse biler stole primært på deres forbrændingsmotor med elektromotor kan kun lave hastigheder. Disse biler vil bruge elektromotor, når tomgang og derefter bruge det til at accelerere op til omkring 20 eller 25 mph. På det tidspunkt, den benzin-drevne motor automatisk starter og kombinere med el-motor til at levere strøm. Benzinmotor er også den vigtigste kilde til strøm til opladning af batteriet. Denne form for hybrid bruger derfor sin batteristrøm for tomgang og kvarter kørsel, og benzinmotor er kun ansat til højere hastighed kørsel. Toyota udviklet denne teknologi, og alle Toyota hybrider bruge den. Den samme teknologi har også været licenseret ud til Nissan og Ford, blandt andre.

El-motor bistand

Honda var den første bil selskab til at udvikle og markedsføre disse typer af hybrider. De bruger en energibesparende forbrændingsmotor til at opnå maksimal brændstoføkonomi. For at få den ekstra strøm til ting som passerer eller klatring bakker, bruger bilen sin elektromotor til at støtte benzinmotor. Derfor, den bygger på benzinmotor mens tomgang og for kørsel i nabolaget. Benzinmotor er også den vigtigste kilde til strøm til opladning af batteriet.

Mild hybrider

"mild hybrid" er ikke rigtig en hybrid på alle, fordi den ikke bruger de to kilder til strøm. I stedet, disse biler har en super-store forret. Bilen slukker automatisk motoren når tomgang, friløb eller bremsning og derefter bruger sine overdimensionerede starter hurtigt og roligt genstarte motoren når det er nødvendigt. Alle Minis solgt i Europa brug denne teknologi, som gør Saturn Vue og Aurora Greenlines.

Plug-In hybrider

De to hovedtyper af hybrider er enten overvejende eller halv afhængige af deres benzinmotor. Den plug-in-elektriske hybrid er et forsøg på at minimere brugen af benzinmotor og omgå grænserne for en all-elektriske bil på samme tid. Disse biler stole helt på batteriet for strøm i løbet af de første adskillige dusin miles af kørsel, ligesom i en all-elektriske bil. Benzinmotor er en back-up. Når batteriet er opbrugt, kan benzinmotor om bord derefter startede og bruges til at genoplade batteriet eller køre bilen til en genopladning station.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com