De bedste AV-modtagere til MP3-afspilning

October 25

De bedste AV-modtagere til MP3-afspilning

Bærbare musikafspillere er som hjemme i moderne hjem teater systemer som på vejen eller i gymnastiksalen. Disse enheder let holde tusindvis af MP3-sange, har adgang til internetradiostationer og muligvis endda afspille video indhold. Som et resultat, er det vigtigt at vælge højre audio/video-modtager til dine mediesystem, bør du have en af disse MP3-baserede enheder som en centerpiece.

USB indgange

Modtagere med USB indgange tilbyder en direkte forbindelse fra MP3-afspilleren. Universel seriel bus, ud over opladning spilleren som det sidder ved siden af modtageren, giver også mulighed for den digitale lydudgang spiller til at blive fodret til modtageren uden brug af hovedtelefonudgangen. USB indgange også overføre metadata herunder kunstner, spor og cover art oplysninger til modtageren på skærmen vises. Modtagere tilbyder USB indgange til MP3-afspillere er tilgængelige fra Denon, Pioneer og Marantz.

Audio restaurering

Forskellige audio restaurering modes er tilgængelige på MP3-fokuserede modtagere. Disse tilstande forbedre komprimeret MP3 lyd for at vende tilbage nogle af bas indvirkning og diskant klarhed ofte tabt med formatet. Disse tilstande er kaldet restaurator, M-DAX eller blot komprimeret musik forstærker, afhængigt af producenten. Selv om disse tilstande ikke fysisk opretter ny eller ekstra audio-oplysninger, kan de gendanne nogle dynamik.

Stereo til Surround-indstillinger

De fleste AV-receivere, uanset producent, giver dig mulighed at konvertere to-kanals stereo til surround sound. Surroundlyd bruger stikord i MP3 audio stream til at oprette surround oplysninger fra ud-af-fase oplysninger, såsom efterklang fra bækken nedbrud. Fælles stykker af oplysninger, kombinere såsom vokal til stede i begge front stereohøjttalere, for at vises i centerkanalen. Bruges sammen med et audio restaurering mode, puste surround-formater såsom Dolby ProLogic II, SRS Circle Surround EX og Harmon Kardon proprietære Logic7 algoritme ny dimension i flade MP3 lyd.

På skærmen vises

Muligheden for en AV-modtager til at vise fuld farve detaljerede oplysninger fra din MP3-afspiller er en tilføjede gratiale. Da en direkte forbindelse fra MP3-afspilleren til modtageren via USB eller en proprietær dock giver kontrol over afspilleren til modtageren, er ofte kun modtager producentens logo til stede på MP3-enheden. At have disse data på din TV-skærm med coveret kunst kan du se hvad du styrer, de næste sange i afspilningslisten og indholdet af MP3-afspilleren. Modtagere, som Denon, Yamaha, Pioneer og Harmon Kardon blandt andet tilbyde disse funktioner.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com