Hvordan du kører en bil på Chip fedt

November 14

Hvordan du kører en bil på Chip fedt

Chip fedt er en type af biodiesel brændstof, som raps eller solsikke olie. Når olierne er opvarmet og kombineret, gør de et brændstof, der kan køre bil og motor motorer. Biler, der kører på biodiesel giver ud meget lavere emissioner end standard diesel motorer, ifølge hjemmesiden Biodiesel brændstof. Bil filtre skal kontrolleres regelmæssigt hvis bruges biodiesel, fordi brændstoffet er mere solvente end mineralsk diesel og mere tilbøjelige til at afhente affald partikler i en bil brændstof tank, siger den vedvarende energi UK hjemmeside.

Instruktioner

• Fjerne vand fra chip fedt ved at opvarme det til 120 grader Celsius ved hjælp af en bunsenbrænder. Stop varme når blandingen er stoppet spytte og popping da dette betyder, at der er ingen vand, venstre, ifølge hjemmesiden gøre biobrændstof. Lad den køle.

• 250 ml methanol og 4 g natriumhydroxid i et separat bægerglas blandes. Sikre alle natriumhydroxid er opløst og lad derefter for at køle, siger gøre biobrændstof hjemmeside.

• Hæld natriumhydroxid og methanol blanding i en frisk bægerglas og tilsæt kogt chip fedt. Gøre biobrændstof hjemmeside siger, det kan kun ske, når olien er kølet til mindre end 60 grader Celsius. Lad blandingen sidde i to dage for at tillade biodiesel til at adskille fra glycerin også lavet af reaktionen. Separat ved hjælp af et bægerglas med en afløbsventil i bunden.

• Tilføje en lige mængde vand til biodiesel til at fjerne den overskydende glycerin ikke allerede filtreret ud. Biodiesel gøre hjemmesiden råder dig til at forlade vandet for at bosætte sig i bægerglasset for omkring 12 timer før afløb. Gentag dette 2-3 tre gange indtil bortledning af vandet er klart. Varme biodiesel op til omkring 130 grader Celsius i 20 minutter til at fordampe enhver resterende vand. Filtrer biodiesel i en 5-10 micron filteret.

• Tilføje nogle mineralsk diesel til løsningen i koldt vejr kører, ifølge den vedvarende energi UK hjemmeside. Dette vil forhindre problemer med frysning og koldt vejr starter.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com