Hvordan til at oplade et batteri hoppe Starter

August 19

Hvordan til at oplade et batteri hoppe Starter

En bærbar køretøj jump start enhed kan være praktisk, hvis din bil har et dødt batteri. Dog vil ikke hoppe starteren gøre meget godt, hvis det, er også død. Heldigvis, de fleste køretøjets batteri hoppe startere, undertiden benævnt batteriopladere, komme med flere muligheder for at holde dem opkrævet. Hvordan du oplade dit specifikke batteri hoppe starter vil afhænge af mærke og vare du har købt.

Instruktioner

• Sæt batteri hoppe starter i en almindelig stikkontakt. Mange bilbatteri hoppe startere og opladere har standard stik, der kan forbinde dem til en stikkontakt. Disse batterier opkræve ved hjælp af elektricitet, så processen er lignende at sætte din mobiltelefon i dens væg-oplader.

• Brug din bils AC adapter. Du kan oplade mange bil batteri hoppe startere ved at knytte dem til den AC adapter (cigarettænder) på dit køretøj. Svarende til opladning en mobiltelefon i en bil, hoppe starteren kan trække strøm nok fra din AC stikkontakt til at holde en fuld opladning og vil være klar, når du har brug for det.

• Bruge solenergi. Selv om de ikke er meget almindelig, er der sol-drevne bil batteriopladere, der kan bruges til magten din bil batteri hoppe starteren. Disse er ikke typisk bærbare, men de gør arbejdet for stationære batteri oplader og hoppe.

Tips & advarsler

  • Kontrollere effektniveau på din bil batteri hoppe starter ofte til at sikre den har nok afgift at hoppe dit batteri når du har brug for det.
  • Opladning og arbejder med køretøjet batterier kan være farligt. Tage korrekte sikkerhedsforanstaltninger, når du arbejder med batterier.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com