Sådan installeres SCCM 2007 klient på XP indkapslet maskiner

October 20

Sådan installeres SCCM 2007 klient på XP indkapslet maskiner

System Center Configuration Manager (SCCM) er designet af Microsoft til at føre tilsyn med omfattende grupper af Windows-baserede computersystemer. Det tilbyder styring af programrettelser, softwareinstallation og remote overvågning kapaciteter. Windows XP embedded er en tilpasset version af Windows XP Professional. Det er distribueret til producenter af originalt udstyr (OEM'er) indeholder kun de komponenter, der er nødvendige for deres klienter, at give en meget mindre operativsystem fodaftryk på installation. Det bruges af arkadespil, kasseapparater og navigationssystemer, der kun har brug for særlige funktioner i operativsystemet og ikke har så meget hukommelse som en stationær eller bærbar computer. Installere en SCCM 2007 klient på XP indkapslet maskiner kræver et par enkle trin til at konfigurere.

Instruktioner

1 Download "System Center Configuration Manager 2007 avanceret forudsætninger makro klientkomponenten" på computeren (Se ressourcer).

2 Klik på filen "SCCM2007Client_Macro.exe" hen til uddrag den.

3 Klik på "Start", "Kør", "Target Designer." Starte programmet målet Designer og klik på "Funktioner", "Component Database Manager."

4 Klik på "Database", "Import." Vælg "SCCM2007Client_Macro.sld" fra menuen "Import". Du har nu installeret SCCM 2007 klient på XP indkapslet maskiner.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com