Hvordan til at markere en bog som læst i iBooks

February 4

Hvordan til at markere en bog som læst i iBooks

Som standard, iBooks app har to statusser for bøger: "ny" og "ikke ny." En ny bog er markeret med en blå "Nye" fane på tværs af det øverste højre hjørne af dens ikon, men dette forsvinder i øjeblikket en side af bogen er aktiveret; gør at være i stand til at skelne mellem læse- og i øjeblikket læser bøger vanskeligt. Som et resultat, vide, hvordan man markere en bog som Læs i iBooks ikke er blot et spørgsmål om at læse den.

Instruktioner

• Åbn iTunes. Klik på menuen "Filer" og vælg "Ny Smart spilleliste." Alternativt, presse "Alt", "Cmd" og "N" (på samme tid) til at åbne dialogboksen "Ny Smart spilleliste". Dette starter processen med at oprette en ny afspilningsliste, der filtrerer indholdet på dine vegne og indeholder kun ulæste bøger. Sikre, at "Matche følgende regel" feltet er markeret.

• Klik på rullelisten "Kunstner" og rulle ned. Vælg "Afspilningsliste." De næste to indstillinger for drop-down vise at "er" og "Musik," henholdsvis. Klik på "Musik" og rulle ned. Vælg "Bøger." Den første regel i din nye "Smart spilleliste" er nu indstillet. Klik på knappen "+". Dette begynder at oprette en anden regel.

• Klik på rullelisten "Kunstner" og rulle ned. Vælg "Spiller" denne gang. De næste to indstillinger for drop-down vise at "er" og "0." Forlade disse alene, som reglerne er nu indstillet korrekt til spillelisten kun medtage ulæste bøger. Klik på "Okay." Navnet spilleliste er fremhævet i venstre sidebar. Indtast navnet "ulæste bøger" og tryk på "Tilbage".

Tips & advarsler

  • Som et alternativ til at oprette en smart spilleliste, åbne iBooks og oprette en ny "kategori" kaldet "Ulæste bøger." Tryk på knappen "Rediger" og vælg hver bog, du endnu ikke har læst. Tryk på 'Flyt' knappen og vælg kategorien "Ulæste bøger". Bøgerne er nu flyttet ind i den nye kategori.
  • Ulæste bøger smart spilleliste opdaterer kun, når indstillingen "Live update" er afkrydset på "Rediger Smart spilleliste" dialogboks, så være sikker på at denne forbliver markeret, når du opretter en smart spilleliste. Derudover skal du sørge for at synkronisere din kopi af iTunes med den enhed, du læse iBooks på, ellers data ikke vil være tilgængelige for de smart spilleliste at opdatere sig selv.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com