Sådan tekst-telefoner

July 19

SMS-beskeder er også kendt som SMS, som står for "Short Message Service". Du kan sende korte tekstbeskeder på denne måde til andre telefoner fra din egen telefon, eller ved hjælp af en gratis hjemmeside online til formålet. SMS-beskeder ved hjælp af din telefon kræver brug af enten en tekst plan, eller betale et mindre gebyr pr. tekst sendes.

Instruktioner

1 Åbn funktionen tekst på telefonen til teksten fra deres. I Android, for eksempel, er det billedet af en tekstboks. Du kan derefter indtaste telefonnummeret til tekst og de ord, du ønsker at sende.

2 Navigere hen til Txt2day. Angiv det telefonnummer, du sender til tjenesteudbyderen og op til 140 tegn med tekst på dette site. Klik på "Send" for at sende din fritekst. Du kan slå op telefon udbyderen, hvis du ikke ved hvad det er, direkte fra webstedet.

3 Naviger til Cell Phone meddelelsens afsender. Skriv modtagerens telefonnummer i boksen første derefter emnet, og beskeden i de næste kasser. Vælg den celle udbyder på listen og klikke "Send" for at sende meddelelsen gratis til telefonen. Du kan også registrere for at få ekstra tjenester som flere sprog.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com