Hvad er den bedste måde at Tape en bilrude?

April 18

Hvad er den bedste måde at Tape en bilrude?

Tape bruges i bilens vinduer af to grunde. Første, nogle gange en skade bilruden skal udskiftes helt, herunder strimler og støbning at gå med det. Når dette sker, kan du bruge tape til at beskytte paint omkring vinduet, så færre skader er gjort. Andet, når et vindue er helt brudt og endnu ikke er fastsat, kan du bruge tape til at forsegle vinduet lukket midlertidigt, mens du bestiller et nyt vindue for at installere.

Tape for at beskytte bil maling

En ny bil-vinduet, især en ny dør vindue, som er mest som DIY vindue installation projekt, kan være vanskeligt at installere. Du skal fjerne hele gamle vinduet for at have plads nok til at passe det nye vindue og skub det på plads. Undersøge, hvor dit gamle vindue blev placeret. Er der en molding, der går rundt i kanten af vinduesrammen? Hvis der er, skal du fjerne den. Det kan være limet på bracket på, eller bare skubbet på plads og komprimeret. Uanset hvilken måde, at fjerne det kan nemt beskadige maling langs siderne af bilen hvor overflade og vindue rammen mødes.

For at undgå denne skade, bruge afdækningstape og skaber en barriere langs vinduesrammen, der dækker alle maling inden for en tomme eller to af vinduet selv. Hvis din støbning har parentes, frigøre dem og trække det. Hvis det er limet i--en fælles procedure - brug en lille boremaskine til at skabe huller i lim af støbning revner, så bruge klaver wire eller en lignende tråd så gennem lim og fjerne støbning helt. Dette vil give dig plads nok til at fjerne det gamle stykke glas.

Tape brudt vinduesåbninger

Hvis du ikke straks reparere en siderude i din bil, forsegle det indtil det tidspunkt, hvor reparation kan foretages. Plast er det mest populære og nok mest driftsikre valg. Bruge som heavy duty plastik som du har til rådighed. En affaldssæk kan arbejde, men en gammel tarp, der kan skæres apart er endnu bedre. Da du ønsker plast til at holde på plads og at skabe en pålidelig, vejrbestandige sæl, undgå at bruge malertape og skifte til duct tape i stedet.

Skær plastik i den figur, du har brug for, at gøre det flere inches større end vinduesrammen, selv. Bruge to eller tre sektioner af gaffatape til at obligation plastik til toppen og bunden af vinduet, trække plast henslængt, som du gør så. Du vil som lille give i den midlertidige barriere som muligt. Når top og bund ender er på plads, køre lange strimler af gaffatape rundt hele vinduesrammen, mindst to af dem. Forlader ikke stedet åbne og anvende blide tryk på gaffatape til at sikre, at det har dannet en komplet segl.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com