Hvor hen til ren ilt sensorer i en Lexus SC400

January 13

Hvor hen til ren ilt sensorer i en Lexus SC400

Ilt sensorer er placeret i udstødningsstrømmen fra en bil, som Lexus SC400. Eksemplet sensorer udstødningsgas og give denne oplysninger til motorens computer, som til gengæld justerer brændstof og timing trim. Når en lambda-sonde ikke fungerer korrekt, vil motoren køre dårligt. Mens producenter anbefaler udskiftning i stedet for reparation af en lambda-sonde, kan rengøring en lambda-sonde gendanne funktionaliteten uden at skulle købe en ny.

Instruktioner

• Hæve køretøjet med en hydraulisk donkraft og sikkert det på jack stande. Lexus SC400 er udstyret med fire ilt sensorer, to pr. bank. Følg udstødningsgas mangfoldigheder fra forsiden af motoren til nedenunder, hvor du vil se de ilt sensorer skruet ind i position, både før og efter katalysatorer på hver side af motoren. Ilt sensorer vil have ledninger sat ind i toppen af sensorer, der kører tilbage i motorrummet.

• Spray ilt sensorer med gennemtrængende olie og lad det sidde i mindst 10 minutter. På højt kilometertal køretøjer, bør denne proces gentages flere gange.

• Brug en boks-ende skruenøgle eller ilt fjernelse stikket til at fjerne sensoren til rengøring. Hvis "Check Engine" lys på din Lexus SC400 er kommet, vil koden fortælle dig hvilken sensor ikke fungerer normalt. Ellers, rense alle fire ilt sensorer, således at motorens computer signalet forbliver konsistent.

• Undersøge lambda-sonde for at sikre kontakten er intakt og er ikke revnet, afbrudt eller beskadiget. Sensor kontakt vil være sort og dækket med kulstof; men hvis det er beskadiget, det skal udskiftes.

• Spray lambda-sonden med gasspjæld organ renere. Lad det suge i så forsigtigt trykke slutningen af lambda-sonde til at løsne eventuelle aflejringer. Gentag, som nødvendigt, indtil at sensoren er rene.

• Geninstallere ilt sensor, når det er tørt og rengjort. Sænk køretøjet med hydraulisk jack. Kan du placere en dab af anti-gribe sammensatte på tråde af lambda-sonde, således at det er lettere at fjerne i fremtiden.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com