Sådan integrere Batch-filer i QuickBooks

December 14

Der er fire vigtigste typer af filer, du ønsker at integrere i QuickBooks software: kunde, kreditor, vare og transaktion filer. Debitor-, kreditor- og produkt-filer er integreret på samme måde med små variationer baseret på hvilken type fil du ønsker at tilføje: alt du behøver er programmet Microsoft Excel regneark ud over programmet QuickBooks. For transaktion filer skal du bruge en gratis software patch til at integrere transaktioner fra ét selskab fil til en anden.

Instruktioner

Integrere debitor-, kreditor- og produktfiler i QuickBooks

1 Klik på ikonet "Kunde centrum" i den øverste ikon bar QuickBooks. (Hvis du ønsker at integrere kreditoroplysninger, Følg disse retninger, men åbner byens leverandøren i stedet). Klik på knappen "Excel", som er beliggende ved siden af knappen "Ny transaktioner" på den øverste linje i kundecenteret.

2 Vælg indstillingen "Importer fra Excel". Når vinduet åbner, Bemærk, at du har mulighed for at vælge hvilken type af data for at tilføje til QuickBooks: "Kunder", "Leverandører" eller "Produkter jeg sælger." Hvis du føjer produkter, kan du bruge denne metode til at få den formateret regneark, som du vil bruge til at integrere produkter.

3 Klik på indstillingen "Kunder". Efter den formaterede regneark åbnes, Bemærk placeringen af hver række og kolonne: både kunder og leverandører har 16 identiske kolonneoverskrifter, herunder "Firmanavn" og kontaktoplysninger overskrifter. "Produkt" formateret regneark har kun fem kolonner. Kopiere disse headere til Excel-regnearket og organisere de kundeoplysninger, som du ønsker at integrere ved hjælp af dette format.

4 Angiv alle de oplysninger, du ønsker at integrere i QuickBooks i Excel-regnearket eller omorganisere det fra et regneark, der allerede eksisterer. Gem dette regneark til skrivebordet. Klik i den første boks i den første kolonne i dit Excel-regneark og trække musen til at fremhæve hver post. Hold "Ctrl"-tasten og derefter slå tasten "C" for at kopiere cellerne.

Klik i den første kolonne på den formaterede QuickBooks regneark du åbnede tidligere, hold "Ctrl"-tasten og derefter trykke på tasten "V" til at indsætte dataene. Gentag dette trin for hver kolonne. Når du er færdig, skal du klikke på knappen "Tilføj My Data nu" og QuickBooks vil tilføje data batchfiler til din virksomhedsfil.

Integrere transaktion filer

5 Download Microsoft's gratis adgang Runtime Engine (Se "Resources" nedenfor).

6 Dataoverføre den Data Transfer Utility gratis prøveversion. Du skal downloade versionen af Data Transfer Utility der matcher QuickBooks version du bruger. Med andre ord, hvis du bruger 2009-versionen af QuickBooks Pro, skal du downloade 2009-versionen af de Data Transfer Utility.

7 Køb den fulde version af programmet Data Transfer Utility. Efter den gratis prøveperiode er forbi, vil du kunne indtaste din betaling oplysninger og e-mail adresse. Bruge en i orden email henvende fordi dit nummer vil blive sendt til den adresse, du angiver.

8 Installere programmet Data Transfer Utility. Syv bokse vises. Først er for "Kilde firma". Dette er den virksomhed, hvorfra data der overføres. Den anden rubrik er "Destinationsregnskabet"; Dette er den fil, som data der overføres. Resten af felterne anmode om placeringen af de filer, du ønsker at integrere. Den fjerde kasse i vinduet giver dig mulighed for at overføre kun fakturaer, kun salg kvitteringer eller andre transaktioner. Den sidste boks giver mulighed for at integrere kun de transaktioner, der falder inden for et bestemt datointerval. Klik på "OK" knappen og oplysningerne vil blive integreret i QuickBooks.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com