Hvordan du søger efter venner på Facebook

March 3

Hvordan du søger efter venner på Facebook

Det kan være en masse sjov søge efter venner på Facebook. Du kan også finde klassekammerater på Face book. Læs videre for at finde ud af, hvordan at finde dem og nogle tips om navigering på webstedet.

Instruktioner

1

Du kan søge efter venner på Facebook, gå til Facebook.com hjemmeside og registrere. Vælg en bruger benævne og password. Bruge et par minutter at oprette din profil kort for nu. Når du er registreret, skal du bruge et par minutter navigere stedet for at blive fortrolig med webstedet. Dette er en sjov websted og meget let at navigere. Du vil blive overrasket over hvor mange mennesker du kender er medlemmer.

2Hvordan du søger efter venner på Facebook

Du kan søge efter venner på Facebook, har du et par muligheder. Du kan skrive i dine high school og år du dimitterede. Webstedet vil opdrage alle (der er registreret) med den samme high school og år.For det andet, for at finde gamle venner kan du sætte i den første og sidste navn på personen.Den tredje måde at finde venner på Facebook er af deres e-mail-adresse.Facebook giver dig også mulighed for at e-maile dine venner fra din e-mail-adressebog for at sende dem en invitation til at deltage Facebook.

3Hvordan du søger efter venner på Facebook

Efter du har navigeret sitet en smule, bør du sætte et billede i din profil og måske et par i din fotoalbum. Udfyld de oplysninger, du er komfortabel indsendelse og at jer ville gerne dine venner til at se.

4 Når du har valgt den måde at søge efter venner på Facebook, kan du sende en venneanmodning til denne person eller gruppe af mennesker. Det er altid rart at sende en hurtig e-mail. Dine modtagere vil blive sendt en invitation til at være din ven, og de må acceptere for at du kan se deres profil eller til at se jeres.

5 Når du opbygger din liste over venner, vil du begynde at bruge funktionerne på Facebook. Der er en instant besked funktion. Der er masser af plads til billeder. Der er et sted for links til artikler eller websites. Du kan optage video. Mest af alt, kan du fange og holde med alle dine gamle venner på Facebook.

Tips & advarsler

  • Opret en profil, der vil give dine venner en idé om, hvem du er.
  • Denne hjemmeside er gratis!

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com