Hvordan du udskifter en bageste forrude

September 3

Hvordan du udskifter en bageste forrude

Erstatte en bageste forrude tager tålmodighed og det rigtige udstyr. Det vil også tage forskning at afgøre, hvordan lister på glasset er holdt på plads. Hvis de er gummi lister, som de fleste nyere køretøjer, skal de skæres ud, når glasset er fjernet. Nye lister skal købes fra en auto glas selskab. Nogle køretøjer benytter chrome trim, og særlige trim fjernelsesværktøjer skal bruges til at forhindre molding skader.

Instruktioner

• Fjerne bagruden Gulvlister. Ved hjælp af en forrude fjernelse draw kniv skære igennem urethan gummi, der holder glasset til rammen. Den mest almindelige kniv ligger i en 90 graders vinkel og har en kort, fleksibel kabel fastgjort det er trukket af et håndtag. En god mængde kraft er nødvendig for at trække kniven igennem den hårde urethan. En længe straight razor kniv bruges også til hurtigt arbejde gennem lige nedskæringer.

• Ren de gamle urethan ud af glas ramme. Forruden urethan er hård. Det vil tage en skarp kniv og tålmodighed til at fjerne.

• Pumpe i nye urethan med en caulk pistol. Forruden urethan kommer i metal ærmer og fås i auto dele butikker. Rens den nye glas og anvende en bonding agent for at glasset overholder urethan.

• Installere den bagruden. Installere gummi molding på dette tidspunkt, hvis det er krævet. Har en assistent hjælpe Anbring glasset, sænke nederst på plads på glas stopper, og forsigtigt vippe toppen på plads. Tryk ned på glasset med plads til det i urethan. Installere chrome Gulvlister, hvis køretøjet er udstyret.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com