Jeep Cherokee fejlfinding

April 15

Nogle af Jeep Cherokee mindre vedligeholdelsesproblemer kan løses uden brug af en tredjeparts bistand. De fleste af disse reparationer kan gøres i en lille mængde af tid med lidt mekanisk arbejde behov.

Vedligeholdelse indikatorlys

Hvis vedligeholdelse indikatorlys tændes periodisk og der er ingen mærkbar fejl, kan fejl være med faktiske indikatoren selv. Hvis det er svært at afgøre, om indikatoren er skyld, skal du blot udskifte pæren.

Onboard diagnosticeringen

Når Cherokee har problemer med ydeevne og håndtering, det er en god idé at bruge den indbyggede diagnosticering til at kontrollere for fejl. Køre diagnosticering-test vil finde problemer såsom høje emissioner eller transmission fejl der måtte være.

Defekt hoved lamper

Defekt forlygter i Jeep Cherokee kan være resultatet af en løs pære eller en blæst sikring. Sørg for pærer er monteret ordentligt inde i lampen. Hvis dette ikke er kilden til problemet, tjek Cherokee fuse box for at sikre forlygte fuse er i god stand. Hvis det ser brændt eller beskadiget, blot erstatte med en ny sikring. Ellers, Udskift forlygte pære.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com