Den bedste GPS System til Marine brug

August 13

Den bedste GPS System til Marine brug

Vælge en GPS er system til din båd et projekt i sig selv. Der er mange producenter og forskellige funktioner. Nogle omfatter en electronic chart displaysystem og mange kan være forbundet med din radar, viser din destination og en konstant visuel visning af dine fremskridt. Andre kan være knyttet til din autopilot eller fisk finder. I sidste ende handler det om hvad du ønsker og har brug for i dit system.

Definere dine behov

De grundlæggende spørgsmål begynder med afstand. Hvis du er en cruiser, der rejser mellem havne i USA eller til havne i andre lande, vil dine behov være anderledes end dem, der af en person, der forsøger at finde en campingplads på anden siden af en stor sø.

Et andet vigtigt spørgsmål er, hvem vil være programmering og bruger enheden? Hvor en meget erfaren mariner kan forstå og kunne bruge alle funktionerne på en kompleks enhed, at mariner måske ikke behøver eller selv ønsker real-time satellitfotos af en storm system 200 miles væk.

Find GPS-enheder, der har de funktioner, du ønsker

Funktionen Naviger til punkt er fælles for alle marine GPS enheder, som er visning af sporet du bør følge. Andre fælles funktioner omfatter en Naviger til track funktion, der gør det muligt at følge et navigations spor, som du har gemt i enhedens hukommelse, nyttigt, hvis du bliver desorienteret i nedsat sigtbarhed eller hvis du foretager den samme tur mere end én gang. Mand overbord, eller "MOB," er en funktion, der gør det muligt at markere placeringen af hændelsen med et tryk på en enkelt knap. Alle marine GPS enheder giver præcise hastighed, afstand/tid til at pege og selvfølgelig god udlæsninger, samt en digital kompas på mange enheder.

Mere komplekse enheder omfatter en plotter display, som er et "Du er her" visning af din position på det aktuelle diagram. Kommercielle og high-end rekreative marine GPS enheder tilbyde satellitbilleder, en auto vejledning funktion, der tillader dig at linke din autopilot til din GPS, klare oplysninger og tilpassede alarmer, der linker til din radar til at rådgive dig, at du nærmer dig et sving eller at et andet fartøj er på vej ind din halv-mile "klar zone," at du skal kontakte dem via radio. Du kan endda gøre brugerdefinerede diagrammer med nogle, hvis du har brug for ekstra geospatiale oplysninger ellers ikke vises.

Overveje brugervenlighed

Overveje, hvor nemt det er at komme ind via-punkter og program enhedens funktioner. One-touch programmering kan ikke være tilgængelig for alle funktioner, men programmering din GPS bør ikke være svært, især under forhold der kan opstå på havet.

Den samlede størrelse af enheden påvirker ikke kun størrelsen af skærmen, men kan begrænse valget af steder til installation. Display egenskaber som størrelse, lysstyrke og kontrast på skærmen er væsentlige elementer i enheder evne til effektivt formidle navigationsoplysninger. Hvis du ikke kan læse enhedens display nemt, mindsker den enhedsværdi.

Enhedens nem installation og om det kan være forbundet med andre navigations elektronik er en overvejelse, hvis din båd er udstyret med single side band Radiomodtagere, radar eller en autopilot. Alle dette udstyr kan være knyttet til GPS til at give en mere behagelig sejlads erfaring.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com