Sådan deaktiveres en "Ændre olie" lys

January 26

Olie lys er en sikkerhedsanordning, der er beregnet til at beskytte din bil. Det er en del af en elektrisk system, der finder en række variabler i beregning af tid til at skifte olie i motoren. De fleste mennesker tror, at kilometertal er de eneste kriterier at overveje ved fastsættelsen af tid til at skifte olie. Mens dette er en vigtig faktor er det forkert at stole på det alene. Du skal muligvis skifte olie, selv om du ikke har kørt 3.000 miles siden den sidste olieskift. Variabler som type af køre- og temperatur påvirker motoren. Når det fungerer korrekt olie lys vil komme, når du tænder for at starte. Lyset vil gå ud når du tænde motoren. Hvis lyset tændes og forbliver på dette kan betyde to ting: motoren har brug for olie eller olie lys skal nulstilles.

Instruktioner

• Kontroller olien. Lyset er et advarselssignal, at du er lav på olie eller at olien ikke flyder ordentligt. Hvis oliestanden er fint kan så problemet være en reset-knap. To forskellige metoder vil tillade dig at nulstille olie lys.

• Drej nøglen til positionen on. Kan ikke tænde motoren. Tryk på speederen ned tre gange i en fem-sekunders interval. Tænd for motoren. Hvis olie lys går ud du har med held nulstillet olie lys. Hvis det bliver på skal du prøve den anden metode.

• Find sikringsboksen. Dette bør være under streg i mellem rattet og døren. Åbn sikringsboksen og se efter reset-knappen. Tryk på knappen indtil du hører en biplyd. Det bipper tre gange. Olie lys skal nulstilles. Tænd for motoren og se hvis olie lyset slukkes. Hvis olie lyset forbliver det er stadig ikke blevet med held nulstillet.

• Læs manualen. De to metoder ovenfor er de to mest almindelige måder at nulstille olie lys. Din bil kan have yderligere indstillinger til prøve. Hvis ingen af metoderne, der nulstiller olie lys er der et andet problem som en ikke-fungerende olie sensor. På dette tidspunkt skal du se en mekaniker.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com