Hvordan til at blæse olien ud af en oliepind Tube

February 15

Hvordan til at blæse olien ud af en oliepind Tube

Der kan være flere grunde til hvorfor olie blæser ud af din olie oliepinden tube. Der kan være motor funktionsfejl eller bruger fejl. Kan du fjerne nogle af olie på grund af for meget der er opstået under et olieskift. Om din motor er blæser ud olie af sig selv, eller hvis du forsøger at fjerne nogle af de overskydende væske for at undgå denne blowout, er der en forklaring til disse situationer og en måde at rette op på problemet.

Instruktioner

Utilsigtet Blowout

• For meget din motor med olie og forlade det på den måde, hvis du ønsker en utilsigtet blowout. Når du ændrer din olie eller tilføje olie på grund af lav væskestande, kan du ved et uheld sat i mere end det optimale niveau. Altid tilføje olie i små mængder, indtil oliepinden læser det relevante niveau.

• Glemmer at sætte oliepinden tilbage i røret er en sikker måde at blow olie ud af målepinden røret, når motoren kører, og der er pres. Bare husk at sætte oliepinden hele vejen når du er færdig indskrivning olie for at undgå olie blowout.

• Tilstoppe din positive krumtaphus ventilation ventil. Check at se, om det er tilstoppet ved at kigge på dækslet til ventilen på førerens side af køretøjet. Fjerne ventilen og ryst den for at se, hvis det rasler tyder på det er fint. Mens motoren kører, placere din finger over ende af det til at teste for sugning; suge betyder PCV ventilen ikke problemet for olie blowout.

At fjerne olie fra oliepinden Tube

• Find bundproppen. Normalt er det placeret på eller i nærheden af bundkar. Position olie spildbakkens under afløbet stik.

• Dreje stikket mod uret, indtil olien begynder at løbe ud. Lad kun en lille smule ud, så spænd stikket igen i urets retning.

• Kontrol oliestanden på oliepinden. Frigive mere olie, hvis der er stadig for meget olie og det er over linjen indikator. Dette er den eneste sikre måde at fjerne overskydende olie fra oliepinden. Du ønsker ikke nødvendigvis olien blæser overalt, da det kan få rodet, ildelugtende og røget når motoren varmer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com