Hvad er en cirkulationspumpe?

May 20

En cirkulationspumpe er en ferrit-enhed, der har tre havne. Du kan gøre en cirkulationspumpe til at cirkulere i enten uret eller mod uret retning. Det er undertiden også kaldet en "duplekser." Cirkulationspumper der typisk bruges til at gøre antennen grænseflader mellem en sender og en modtager.

Ferrit enhed

Ferrit refererer til en kategori af materialer med usædvanlige magnetiske egenskaber. En cirkulationspumpe er en type af en ferrit enhed med tre porte.

Ikke-gensidige

Cirkulationspumper er nonreciprocal, hvilket betyder, den energi, der anløber havn 1 afslutter port 2 og energi ind i port 2 udgange port 3. Tilsvarende udgange energi ind i port 3 port 1.

Cirkulerende retning

En cirkulationspumpe kan gøres til at cirkulere i retningen mod uret eller urets retning.

Duplekser

Nogle gange, en cirkulationspumpe er også kaldet en "duplex" fordi det dobbelthuse to signaler i én kanal. For eksempel, det sender signaler og modtager i en antenne.

Formål

For det meste, der cirkulationspumper bruges til at gøre antennen grænseflader for fremsendelse og modtagelse af signaler. Under overførsel, energistrømme fra port 1 (transmitter) til port 2 (antenne) og under modtagelse, løber den fra port 2 (antenne) til port 3 (modtager).


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com