Hvordan man bruger Garmin Edge 500 med iBike

April 24

Hvordan man bruger Garmin Edge 500 med iBike

En iBike er en slags high-tech-enhed, der bruges af cyklister til at holde styr på træning. Dybest set, en iBike er en elektronisk anordning, der bruger GPS-teknologi til at holde styr på din distance og hastighed. Ved hjælp af en iBike kan tillade dig at spore dine resultater og fremskridt og holde en detaljeret log over alle dine workouts. Garmin Edge 500 er blot ét eksempel på en iBike, som du kan bruge til din cykeltræning.

Instruktioner

• Fjern hætten fra Garmin Edge 500 mini USB-port. Tilslut USB-kablet til enheden. Tilslut anden enden af kablet i en stikkontakt. Lad den Garmin Edge fuld opladning. Det tager omkring tre timer.

• Bruge elastikker på mount til at fastgøre den til din cykel håndtaget. Tillægge vugge af mount Garmin Edge 500. Enheden skal opad for optimal modtagelse.

• Tryk på "Power" at tænde Garmin Edge 500, før du starter ridning. Angiv dine profilindstillinger, som du bliver bedt om hvis det er første gang, du har aktiveret på enheden. Dette omfatter primært, hvad vil være synlig på hovedskærmbilledet i din tid, afstand og hastighed for hvert træningspas.

• Vent til Garmin Edge 500 finde satellitsignalet. Dette kan tage et minut eller to.

• Tryk på knappen "Start", når enheden har fundet satellitsignalet. Nu begynde ridning. Garmin Edge 500 vil spore alle detaljerne i din træning. Når du er færdig, skal du trykke på tasten "Stop".


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com