Hvordan man laver en Double Flare montering

September 30

Hvordan man laver en Double Flare montering

Du skubbet på bremsepedalen i din bil og næsten fik en hjerteanfald--pedalen gik på gulvet! Efter ser opdaget du at en bremsetryk var rustent gennem og alle væske sprøjtede ud på jorden. Er dette en reparation, du kan gøre derhjemme? Du satser. Med en mindre investering i en dobbelt afbrænding værktøjssæt kan du nemt erstatte din egen bremsetryk og være sikkert på vej igen.

Instruktioner

Skære slangen til den længde du ønsker. Ren alle grater off den afskårne ende.

• Skub montering på slanger, hex slutningen væk fra slangen cut.

Klemme slangen i bunden halvdelen af værktøjet flødefarvede. Brug den samme størrelse adapter (som slangen) op og ned som en sporvidde for at placere røret i klemme. Slangen skal udvide fra klemmen til en afstand svarende til tykkelsen på bagsiden af kortet.

Anbring en lille dråbe af bremsevæske på pin side af adapteren. Indsæt derefter adapteren i til den fremspringende ende af slangen.

Placere del af værktøjet flaring med skruen over klemmen og sætte punktet af skruen i dimple på bagsiden af kortet. Drej skruen med uret, indtil adapteren bunde på klemmen.

Løsn skruen og fjerne adapteren. Enden af slangen bør nu blive rullet mod midten af røret.

Placer af skruen i røret og stramme indtil det bunde. Double flare montering er nu færdig. Fjern skruen og inspicere den double flare for at sikre det er ensartet og har ingen revner.

Tips & advarsler

  • Bruge bremsevæske som smøremiddel, når du foretager bremserør. Dette vil holde olien ud af bremsesystemet.
  • Kontroller omhyggeligt, flare og aldrig bruge en dobbelt flare, som har nogen tegn på revner.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com