Om passiv larmen nedskæring hovedtelefon

August 11

Passive støjreduktion søger at eliminere forstyrrende støj, så du kan lytte lettere til musik og andre typer af lyd. Med hovedtelefoner, der passer i dit øre, opnås støjreduktion ved hjælp af gel tips til at oprette en sæl i din ørekanalen. Med hovedtelefoner, der passer omkring ydersiden af øret, avancerede skum og polstring blokere udvendig støj og skabe et roligere miljø. Aktiv støjreduktion bruger en separat, kompliceret system, der sender lydbølger designet til at annullere udvendig støj.

Passiv støj reduktion Definition

Der er to primære typer af støjreduktion, passive og aktive. Begge bruges til at reducere udefrakommende støj og bidrage til at skabe et roligt miljø for at lytte til lyd via hovedtelefoner. Passive støjreduktion gør dette ved at blokere lyden, så det ikke kan nå dine ører. Da der er et utal af hovedtelefoner i mange forskellige stilarter, typer af passive støjreduktion kan variere, men de har alle et par primære fælles principper.

In-Ear metoder

Støj reduktion hovedtelefoner kan være enten i øret eller omkring øret, afhængigt af hvilken type hovedtelefoner du foretrækker. In-ear-hovedtelefoner leveres med gel materielle tips, der er konstrueret til at skabe en passiv støj reduktion forsegling. Disse sæler efterlade kun lyden kommer fra hovedtelefonerne sig, skaber en barriere mod eksterne lyde. Da folk har forskellige øregangen størrelser, kommer mange af disse hovedtelefoner med et udvalg af gel tips, så du kan skabe den mest effektive segl dig selv.

Omkring øret metoder

Til hovedtelefoner, der passer omkring øre, opnås passive støjreduktion ved at placere en stor mængde af tætte, lyd-absorberende materiale mellem dine ører og det udendørs miljø. Jo større hovedtelefoner, den mere materiale kan være medtaget for at blokere lyd. Tæt skum er den mest almindelige materiale, der anvendes, mens mange producenter også surround hovedtelefoner med ringe af polstring til at skabe en semi-forsegling omkring hele øret.

Aktiv støjreduktion

Andet reduktion systemet er kendt som aktiv støjreduktion. Hovedtelefoner udstyret med dette system "læse" indgående støj, og producere en lyd, der er specielt designet til at opfange og blokerer for støj fra at nå dine ører. Da alle lyd består af bølger, kan bølger på korrekt længde og hyppighed lig og opsige indgående lyd, hvis systemet har en nøjagtig læse om støj.

Bruger

Selvfølgelig, passive støjreduktion er nyttige for at forbedre lyd, men der er særlige miljøer, hvor det er mere nyttigt end aktiv støjreduktion. Pludselig, skarpe lyde er blokeret mest effektivt ved den passive version, såsom gøende hunde, taler folk, eller andre musik--lyde, der varierer fra øjeblik til øjeblik. Aktiv støjannullering fungerer bedst med en konstant lyd, der opretholder den samme tonehøjde i en længere periode, således at systemet kan opfange og effektivt blokere det.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com