Sådan læses låst PDF filer

March 17

Sådan læses låst PDF filer

Nogle gange i løbet af dit arbejde kan du løbe ind i en situation, hvor du gerne vil bruge en transportabel akten format (PDF) fil, men filen er låst. For eksempel, du er en teknisk skribent eller en grafisk designer og du skal kopiere dele af PDF-filen og indsætte det i en teknisk manual eller produkt brochure. Selv om det kan lyde alt for kompleks til at udføre, er det faktisk meget nemt at åbne en låst PDF.

Instruktioner

1 Køb oplåsning af PDF software. To populære muligheder er PDF Uaflåset af Systools og Unrestrict PDF af PCVARE.

2 Download PDF-oplåsning shareware. Du kan få en gratis retssag download af PDF-dekryptering shareware fra internettet. Hvis du beslutter at købe efter de retssag udløber, er omkostningerne generelt i rækken af $20-$30. AWinware PDF sikkerhed ophæve og genoprette PDF Password af Eltima Software er to populære muligheder.

3 Låse krypterede PDF-filer online gratis. Nogle websteder tilbyder øjeblikkelig, gratis online dekryptering af låste PDF'er. punkt din browser til PDFUnlock! eller Ensode, uploade dine krypterede PDF- og vidne magi som online-software producerer en ulåst version af dokumentet.

Tips & advarsler

  • Der er nok en grund til forfatteren krypterede PDF-fil---Vær opmærksom på copyright regler og restriktioner på distribution og korrekt tilskrivning af indhold.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com