Kan jeg afspille YouTube videoer på Pantech Duo?

December 25

Udgivet i 2007, kommer den Pantech Duo Ambulant foretage en opringning hos Microsoft Pocket Internet Explorer-webbrowseren, som ikke understøtter YouTube video indhold. Opgraderer et par aspekter af duoens funktioner, dog vil giver dig mulighed at få adgang til og se YouTube-indhold.

Operativsystemet

Fordi den Pantech Duo leveres med operativsystemet Microsoft Windows Mobile 6, skal du opgradere til Windows Mobile 10 operativsystemet at få software til støtte YouTube-indhold uden problemer. Du kan dog bruge enhedens aktuelle operativsystem til at støtte en udvandet version af den nødvendige software for at få adgang til YouTube. Hvis du gå denne vej, videoer kan ikke afspilles korrekt eller så gnidningsløst som hvis du installerer operativsystemet Windows Mobile 10 og den optimale browser til rådighed, der understøtter alle Internet-indhold, herunder YouTube.

Browser

På tidspunktet for offentliggørelsen, vil den Pantech Duo operativsystem understøtter Opera Mini Web browser, der vil lade dig spille YouTube videoer, bare ikke så optimalt som Opera Mobile browser. Med Windows Mobile 10 operativsystem installeret, kan du hente og installere Opera Mobile browser, som er designet specielt til at støtte multimedieindhold. På tidspunktet for offentliggørelse, Opera Mobile 11.1 er den mest aktuelle version af browseren og er tilgængelig for download fra Opera hjemmeside.

Adgang

Da duoen er en ældre telefon, bliver du nødt til at hente de opgraderede softwareprogrammer via enhedens 2G eller 3G trådløse netværksfunktioner, som kan tage lang tid. Hvis denne indstilling er for tidskrævende eller du ønsker at bevare din serviceplan data tildeling, hente den nødvendige software til en personlig computer, derefter overføre filerne til Duo gennem en USB-kabelforbindelse. Duoen gør ikke indslag Wi-Fi teknologi, der producerer hurtigere dataoverførselshastigheder end protokollerne 2G og 3G.

YouTube

Med Windows Mobile 10 operativsystem og Opera Web browsere installeret, vil du være i stand til adgang og se videoer direkte fra YouTube-webstedet. Du kan også hente og installere YouTube mobil applikationen, som justerer og tilpasser video indhold til mere praktisk afspilning på Duo. Med YouTube mobile app, kan du uploade video indhold til YouTube, selvom du ikke kan optage video med telefonen. Hvis du ønsker at uploade video fra Duo, skal det sendes via enhedens multimedia messaging-funktionen, som understøtter video, billede og tekst-beskeder.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com