Hvordan til at overføre indhold fra en iPod til en bærbar computer

March 30

Hvordan til at overføre indhold fra en iPod til en bærbar computer

Apple iPod er en personlig lydenhed, der spiller musik, videoer, podcasts, lydbøger og film. Det kan også indeholde andre typer i medier såsom billeder. Medier er downloadet til iPod ved hjælp af din computer og iTunes softwareprogram. Programmet iTunes kan du administrere din musik og andre mediefiler og gør det muligt at foretage indkøb i iTunes store. Når du bruger iTunes og iTunes store, accepterer du at bruge medierne på et begrænset antal computere og personlige lydenheder. Samt downloade dit indhold fra din bærbare computer til din iPod, kan du uploade indkøb fra iPod til en bærbar computer.

Instruktioner

• Tilslut din iPod til din bærbare computer ved hjælp af USB 2.0 kabel, der fulgte med den. Stik den lavere ende i en høj-drevne USB-porten på din bærbare computer og anden enden ind i dockstikket på iPod.

• Åbne iTunes ved at dobbeltklikke på ikonet, hvis det ikke er indstillet til at starte automatisk, når du slutter iPod til din laptop.

• Find fanen "Butik" i toppen af skærmen. Klik på den for at åbne den drop-drukne menu. Klik på "Godkend Computer." Et pop-up-vindue vises, hvilket fik du din iTunes-logon oplysninger. Følg vejledningen, før du har godkendt computeren til at afspille dine indkøb.

• Find "File" i øverste venstre hjørne og klikke på den for at åbne drop-down menuen. Klik på "Transfer indkøb fra iPod." Alle de medier, som du har købt fra iTunes vil blive overført til din laptop. Andre indholdet på din iPod kan ikke overføres.

• Klik på "Skub ud" før frakoble din iPod. Når din iPod har været bortvist, kan du fjerne den fra den bærbare computer.

Tips & advarsler

  • Aldrig frakoble din iPod uden at skubbe det.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com