Mine forlygter plejer at komme på min 88 Firebird

October 14

1988 Firebird funktioner forlygte motorer, at hæve og sænke forlygte forsamlinger. Hvis begge motorer ikke arbejder, forbliver i dagtimerne i sænket stilling, hvor de ikke kan belyse vejen. Isolation relæ, en elektrisk enhed i motorrummet, styrer begge forlygte motorer og er den mest sandsynlige årsag til de motor problemer. Om fastsættelse af denne komponent vil højst sandsynligt gendanne funktionaliteten til din forlygte motorer.

Instruktioner

• Sluk din Firebird. Åbne kølerhjelmen og holde det holdt åbent med hood støtte stang.

• Find isolation relæ på chassiset fra Firebird nær førerens side forlygte forsamling. Isolation relæet er i nærheden af fender side af motorrummet og ligner en lille, grå kasse med et ledningsnet, der er knyttet til bunden.

• Frakoble ledningerne fra bunden af isolation relæ. Tryk på i på fanerne side af seletøjet og trække det ud af relæet.

• Undersøg kontakter på ledninger for korrosion eller misfarvning. Skrub ud et lag af korrosion med din viskelæder. Spredt en lille mængde af dielektriske gel over kontakter til at forhindre fremtidige korrosion. Tilslut ledningerne til relæet igen. Tænd Firebird og teste lygten motorer. Hvis de ikke kommer, fortsætte til næste trin.

• Tilsluttes de negative batteri terminal negative føringen af et voltmeter. Slut den positive bly af voltmeter ledningerne. Kontroller, at spændingen er på vej gennem ledningerne. Udskifte ledningerne, hvis ingen spænding kommer igennem. Udskifte ledningerne fodring isolation relay, hvis der ikke registreres nogen spænding. Hvis spændingen er opdaget, fortsætte til næste trin.

• Tilsluttes de negative batteri terminal negative kundeemnet i voltmeter. Slut den positive bly til ledningerne kommer ud af isolation relæet. Hvis ingen spænding er opdaget, erstatte relæet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com