Hvordan man bruger en video til en RF-Modulator Diagram

November 1

Hvordan man bruger en video til en RF-Modulator Diagram

En stor gammel trick for at tilføje en indgang til en maxed-out AV system er at bruge Videomaskinen som en RF-modulator. Det væsentlige, at næsten alle videobåndoptagere kan acceptere en ekstern composite eller S-video indgang med lyd, kan dette signal så være output via coaxial kabel tilsluttet apparatet. Dette er også en fantastisk løsning for dem, der bruger ældre apparater, der kun har en RF indgang på bagsiden af apparatet.

Instruktioner

• Tilslut VCR og TV via den koaksiale udgang på Videobåndoptageren og koaksial indgang på apparatet. Skrue på kabel stik ved hjælp af en uret twist.

• Skub i RCA patch ledning fører fra den eksterne enhed skulle gradueres til det "linje i" på bagsiden af Videobåndoptageren. Tryk op eller ned på kanalknapperne på forsiden af Videobåndoptageren, indtil "Line" eller "L1" er synlige på skærmen.

• Tænde den eksterne moduleret enhed til at sikre korrekt drift. Tænd for TV'et og stil ind på channel 3 eller 4 for at bekræfte billede og lyd, afhængigt af kanalen normal VCR betjenes.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com