Historien om Monte Carlo

September 8

Fra de sene 1960 ' erne til begyndelsen af 1970erne blev amerikanske muskel biler alle dille blandt bil entusiaster. Chevrolet Monte Carlo var introduceret i 1970 på højden af muskel bil æra. Det var en kraftigt bygget bil, der var også billige, hvilket gjorde det et populært køretøj for træk racere. Populariteten af Monte Carlo i Amerika er tilskrevet fremkomsten af muskel biler i Europa, Australien og Afrika.

Første Generation

Monte Carlo blev indført i 1969 af Pete Estes og Dave Holls. Det var hensigten at konkurrere med Pontiac Grand Prix, som var meget vellykket i sit første år af produktion året før. Det var stylet efter den Cadillac Eldorado af denne periode, men dens struktur var svarende til Chevrolet Chevelle. Det kom udstyret med 454 big-block otte-cylindret motor, der pralede 350 hestekræfter. Selv om det fik lunkne anmeldelser i automobilklubber magasiner, omkring 150.000 Monte Carlos blev købt.

Anden Generation

I 1973, blev Monte Carlo redesignet. Den anden generation af Monte Carlo udvalgte nye Chevrolet dele og et nyt design. Selv om den 116 akselafstand og V8-motor var bevaret fra første generation, den nye Monte Carlo understregede jævnere kurver, et cockpit-style interiør, og forbedret håndtering. 1973 Monte Carlo solgt mere end 250.000 enheder (en Chevrolet salg rekord), model år og blev valgt som "Årets bil" af Motor Trend.

Tredje Generation

Den tredje generation af Monte Carlo blev indført i 1978. Som med alle GM mellemstore køretøjer, var Monte Carlo reduceret som følge af Mellemøsten olieembargo i 1973 og USA med Corporate gennemsnitlige brændstof økonomi (CAFE) regler. Den standard motor var skaleres tilbage til seks cylindre, men V8s var til rådighed. Der var også mindre justeringer af det organ, som omfattede nye Gitterdele, lys og baglygter.

Fjerde Generation

Den fjerde generation af Monte Carlo blev markedsført som "den fuldstændige nye generation af Monte Carlo." Det fremhævede bucket sæder, og en midterkonsol. 1983 model, især var en genfødsel af 1970 SS model. Den primære forskel mellem disse to køretøjer var den forreste ende af den fjerde generation SS var lidt glattere end 1970 SS. Kun 4.700 af disse biler blev produceret, hvilket gør det den sjældneste model over Monte Carlo og den mest eftertragtede blandt samlere.

Femte Generation

Efter seks års pause, blev Monte Carlo genindført i 1995 for sin femte generation. Det fremhævede en seks-cylindret motor og forhjulstræk. Den femte generation var populær nok for virksomheden at fortsætte produktionen med et design mere i forhold til Monte Carlo.

Sjette Generation

Den sjette generation af Monte Carlo blev produceret fra 2000-2007. Dens design er inspireret af GM motorsport og Monte Carlos fra fortiden. Selv om det udvalgte front - hjul drev og en V6 motor, inkluderet Chevrolet træk fra den ældre Monte Carlos, som omfattede traditionelle wheel nødblus, hale lamper og kofangere bagtil. Monte Carlo SS pakke blev også genindført i denne generation af biler.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com