Sådan finder du forhandler pris på biler

April 17

Sådan finder du forhandler pris på biler

Forskning er nøglen til at få de bedste mulige tilbud på din nye bil. Ankomme på forhandleraftalen bevæbnet med kortgiverens faktiske omkostninger af den bil, du ønsker. Du kan fortælle forhandleren, hvor meget han vil drage med dit tilbud, i stedet for at lade ham fortælle dig, hvor meget du sparer med hans tilbud. Må ikke forveksle forhandlerens faktura med fabrikken faktura eller producentens vejledende udsalgspris pris mærkat. Disse tal er oppustet for at overbevise dig om at bruge flere penge. Brug gratis hjemmesider til at finde den sande forhandler omkostninger.

Instruktioner

• Vælg den bil, du er mest interesseret i at købe. I stedet for forsøger at forskning hver bil i din prisklasse, plukke din øverste én eller to.

• Besøg en gratis automatisk oplysninger hjemmeside, såsom Edmunds eller Yahoo Autos. Klik på "Nye biler." Angiv år, mærke og model af den bil, du overvejer. Klik på fanerne "Go" eller "Forskning" eller "Få et pris".

• Find og noter af prisen "Faktura", som skal være angivet til "MSRP" prisen.

• Klik på linket "Vis tilgængelige incitamenter" eller lignende formulering. Tage særlige Bemærk fabrik til forhandler incitamenter eller factory holdbacks. I modsætning til rabatter, der gives til forbrugeren, er fabrik til forhandler incitamenter givet til forhandleren efter bilen er solgt. Forhandlere har mulighed for at overføre disse incitamenter over på forbrugerne, men mange vælger at annoncere de sælger "på forhandler faktura" og holde incitamenterne, ofte op til $3.000.

Producenter "holde tilbage" penge for hver bil, de sælger til en forhandler, skal returneres til forhandleren, når han sælger bilen til en forbruger. Dette hjælper kunstigt øger forhandlerens faktura omkostninger. Dette er typisk en procentdel af omkostningerne; det præcise beløb varierer fra fabrikanten. Forhandlere del sjældent tilbageholdte midler med bilkøberne.

• Trække fra fabrik til forhandler incitamenter og fabrik/forhandler holdbacks fra de nævnte fakturaprisen. Dette er den sande forhandler omkostning for bilen.

Tips & advarsler

  • Tage din forskning med dig, så forhandleren kender du kommet parat.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com