Hvordan henter jeg en termostat til en lastbil?

March 19

Hvordan henter jeg en termostat til en lastbil?

Lastbiler kommer i en bred vifte af former og størrelser, samt forskellige motor konfigurationer, med en vifte af brændstof krav. Dog har de alle en grundlæggende komponent i fælles--en termostat. En termostat er hovedsagelig en temperatur ventil at åbne og give kølevæske til motoren, og det er dens primære funktion. Hver termostat gjort vil gøre mindst der, men termostater til lastbiler er også lavet til at åbne ved forskellige temperaturer.

Instruktioner

• Vælg en lavere temperatur termostat til klassiske og antikke lastbiler. De fleste termostater er generelt vurderet på omkring 195 grader Fahrenheit, og denne temperatur, vil de åbne og tillade kølemiddel til at flyde ind i motoren. Ældre klassiske eller antikke lastbiler har mere primitive kølesystemer; Derfor kompenserer en lavere temperatur termostat for mindre afkøling effektivitet ved at sende kølevæske til motoren ved en lavere temperatur.

• Vælg en højere temperatur termostat for koldere klimaer. Den højere temperatur termostat gør kølevæske ekstremt varmt, som stærkt tilføjer til komfort faktor, når varmen er tændt i førerhuset. Dette gælder især på kolde vinterdage og nætter. Jo varmere termostaten rating, jo varmere kølevæske, der cirkulerer gennem vandvarmeren kernen og den varmere luften, der kommer ud af defroster/varme udluftninger.

• Vælg en lavere temperatur termostat til varmere klimaer. Nogle af køler dem vil åbne på 165 grader Fahrenheit. Grundene er for det stik modsatte som for koldere klimaer, som en køligere åbning termostaten vil holde motoren kører køligere, selv i de varmeste af temperaturer.

• Købe en lavere temperatur termostat for lidt mere motorkraft. En køligere kørende motor sætter ud lidt mere magt, og teknisk set kører mere effektivt. Gevinsterne vil blive minimal, i bedste fald så forvent ikke træk-racing power med dobbelt brændstoføkonomi, når du bruger en køligere temperatur termostat...

• Vælg en lavere temperatur termostat for en diesel lastbil. Diesel lastbiler, især lastbiler lavet før computer motor overvågning, er berygtet for pre tænding symptomer på grund af de ekstreme temperaturer i motoren. Køligere termostater åbne hurtigere og holde motoren meget køligere, der bogstaveligt talt fjerner årsagen til pre tænding ved kilden ved at holde motorens temperatur under pre tænding temperaturer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com